Social

#ceata #trafic aerian #ceata aeroport

Ceata paralizeaza traficul aerian

Ceata densa a dat peste cap, luni dimineata, traficul aerian din Capitala. Peste 150 de pasageri si-au petrecut noaptea in Constanta, dupa ce doua curse care veneau spre Bucuresti au fost deviate catre Aeroportul .

De asemenea, inca 120 de pasageri au asteptat toata noaptea sa fie preluati pentru a ajunge la destinatie, dupa ce aeronava care ii transporta nu a putut ateriza pe Aeroportul Baneasa si a fost trimisa la Sibiu.

Pasagerii au acuzat ca, in acest timp, n-au primit decat un sandvis si suc, nu au avut apa ori scaune pe care sa se aseze. Abia dimineata, oamenii au fost preluati de trei autocare .

De asemenea, probleme s-au inregistrat si pe Aeroportul Otopeni , unde 150 de pasageri din doua curse care ar fi trebuit sa ajunga in Bucuresti au ramas, peste noapte, in Constanta. Conducerea Aeroportului Otopeni a luat, in ultimul moment, decizia ca aeronava sa fie deviata catre Aeroportul Mihail Kogalniceanu . Toti pasagerii au fost cazati la hotelurile din Constanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea