Social

#ceasuri watchshop.ro #ceasuri de mana #watchshop.ro #ceasuri originale #ceasuri de marca

(P) Ceasuri de marca la preturi mai mult decat accesibile

Esti in cautarea unui ceas original pe care sa nu platesti o avere si pe care poti sa-l comanzi simplu si rapid?

Apeleaza cu incredere la WatchShop.ro, un magazin online dedicat in exclusivitate ceasurilor. Aici poti consulta un catalog impresionant, care numara peste 2.500 de modele diferite. Spre deosebire de multe alte magazine, WatchShop.ro iti ofera ceasuri la cele mai accesibile preturi.

Daca preferi ceva elegant, poti opta pentru Casio CLASIC MTP-1253SG-9A, un model pe care-l poti achizitiona la pretul de 174,99 lei. Casio CLASIC MTP-1253SG-9A este un ceas barbatesc cu display analog, mecanism pe quartz si bratara din otel inoxidabil.

Vrei sa iti achizitionezi un ceas casual? Am cautat in oferta bogata de pe WatchShop.ro si am gasit un ceas care se remarca prin designul sau simplu si, mai ales, prin pretul sau extrem de atractiv: 114,99 lei. Este vorba despre Casio CLASIC MTP-1095Q-1B, un model cu display analog si curea din piele.

Este ziua iubitei tale si vrei sa-i faci un cadou de neuitat? Iti recomandam tot un model produs de cea mai populara marca de ceasuri de pe mapamond. Este vorba despre Casio CLASIC LTP-2069L-4AVEF, un model care afiseaza ora, minutul, secunda, data, ziua saptamanii, are o precizie de +/- 20 de secunde pe luna si este dotat cu o siguranta care previne deschiderea accidentala a bratarii. Acest model il poti comanda de pe WatchShop.ro cu numai 249,99 lei.

Esti pasionat de vanatoare si pescuit? La numai 189,99 lei poti sa-ti cumperi Casio OUTGEAR AW-82-1AVES, un ceas cu numeroase functii: cronometru, calendar perpetuu, timer, cronometru, grafic pentru fazele lunii etc.

WatchShop.ro ofera solutii si pentru cei atrasi de sport, mai ales de inot. Un model robust, recomandat pentru aceasta activitate este Casio SPORT MRW-200H-1EVEF. Pretul unui asemenea ceas este de 189,99 lei.

Doamnele si domnisoarele care vor sa fie mereu in ton cu moda pot alege modelul Casio SHEEN SHN-121-2AVEF, un superb ceas cu cadran cu decoratiuni din cristal si o bratara argintie prevazuta cu o catarama tip fluture cu butoane laterale.

Poza principala:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea