Social

#raniti colectiv #victime colectiv # incendiu colectiv

Cea mai tanara victima din Colectiv: 15 ani. Inca patru copii se afla internati

Tragedie fara margini pentru 29 de familii. Unii dintre cei morti nici nu apucasera sa traiasca cu adevarat. Andrei Stefan Hamed, in varsta de 15 ani, a murit vineri noaptea, in bratele mamei sale, dupa ce a fost intoxicat in incendiul din Clubul Colectiv. Alti patru minori se afla in stare grava la Spitatul Grigore Alexandrescu din Capitala.

Stefan a fost calcat in picioare de zeci de persoane, insa a reusit sa iasa pe propriile picioare. Mama baiatului a ajuns imediat la fata locului, si-a cautat baiatul si l-a luat in brate. Marturia unor persoane care a asistat la scena dramatica a mortii adolescentului este cutremuratoare. "Se uita la ea si o intreba: Nu o sa mor mami? Nu o sa mor, nu?" Mama lui plangea in hohoe si il tinea in brate. Apoi, starea lui s-a inrautatit, medicii l-au resuscitat. Din pacate, Andrei a murit, insa nu din cauza ranilor, ci a intoxicatiei, care a fost prea puternica si a aerului fierbinte care i-a ars organele", a declarat un martor prezent la fata locului, citat de cancan.ro.

Alti doi minori aflati la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu sunt intubati si prezinta arsuri pe 35% din suprafata corpului, respectiv 45%, a declarat sambata dimineata purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Raluca Alexandru.Toti cei patru pacienti minori prezinta arsuri la nivelul fetei, maini si pe trunchi. "O alta fata, de 17 ani, se afla pe sectia de chirurgie plastica. Are 20% suprafata corporala arsuri. O a patra fata, de 17 ani, care este mai putin afectata prezinta policontuzii, a fost calcata la iesire. A inhalat monoxid de carbon, nu a pus probleme deosebite. Se afla internata pe sectia de toxicologie" a mai spus Raluca Alexandru.

 
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea