Social

#spalatorie profesionista #spalatorie covoare #spalatorie auto

Cea mai moderna spalatorie profesionala auto si de covoare - Ofera masinii tale si covorului un tratament special!

Multi proprietari acorda o atentie deosebita masinii lor si aleg spalatoriile profesionale auto care ofera tratamente speciale. Acest lucru este important mai ales in sezonul rece, pentru ca murdaria si zapada se aduna in zonele din jurul rotilor masinii.

 

Tu ce tip de spalatorie auto alegi?

Merita sa ai grija de masina ta! Prin urmare trebuie sa mentii curatenia acesteia, sa o speli la spalatorii auto profesionale. Nu este suficient sa ii faci reparatiile obisnuite, reviziile necesare, schimbarile de ulei si alte materiale consumabile, sa o feresti de coliziuni si sa o speli in viteza cu furtunul cu apa. Daca iti iubesti masina, trebuie sa-i aplici o curatare interior + exterior la o spalatorie profesionala care ofera si tratamente speciale.

Multi soferi isi spala singuri masina acasa, daca locuiesc la casa. Acesta este cel mai banal mod de a spala masina cu apa si detergent auto. Din pacate, este destul de obositor si consuma si mult timp.

Unii ar spune ca este bine sa fii independent si sa folosesti spalatoriile automate din oras, la care platesti toata durata de utilizare si alegi programul de spalare folosind fisele pentru care ai platit bani. Spalatoriile de acest gen desi au fost foarte populare o perioada de timp, si-au mai pierdut din farmec, pentru ca uneori trebuie sa stai la niste cozi uriase pana iti vine randul pentru spalarea masinii. Avantajul aici este ca poti alege din cateva moduri de spalare cu apa si folosi sau nu sampon auto special.

Daca masina este foarte murdara si vrei si un tratament special, cum este necesar in sezonul de iarna, cel mai bine este sa apelezi la serviciile oferite de o spalatorie auto profesionala auto si de covoare.

Cum speli eficient covoarele?

Si in ceea ce priveste covoarele, oamenii apeleaza la spalatorii profesionale, care au detergenti de calitate si o linie tehnologica in care curatarea se face automat. Spalarea covoarelor acasa este foarte dificila si in plus nici nu se merita efortul depus, mai ales cand exista firme specializate – spalatorii care fac treaba in mod profesional, in cel mult 48 de ore.

Cel mai bun mod de a pastra un covor curat este de a nu-l murdari in primul rand. Asta inseamna sa nu intri incaltat in casa, pe covor, sa pastrezi curatenia in casa. Ideea este ca oamenii trebuie sa-si schimbe stilul de viata, sa fie mai atenti la curatenie, sa nu faca prea multa murdarie pe covoare.

Un covor poate fi murdarit si de animalele de companie, care daca regurgiteaza pe covor, pot lasa pete pe acesta de la amestecul complex de alimente, acizi stomacali, saliva. Uneori se mai intampla si alte surprize nedorite, cand animalul de companie face o pozna si murdareste covorul, pentru a-si marca teritoriul sau din alte motive stiute numai de el. in astfel de cazuri, covorul trebuie curatat cu produse speciale care sunt eficiente pentru eliminarea petelor si pastrarea culorilor.

Cand trebuie curatat covorul?

Atunci cand are nevoie intr-adevar, cand este suficient de murdar, cand aspiratorul nu reuseste sa-l faca suficient de curat, oricat te-ai stradui sa elimini murdaria, praful, umezeala. Covorul care nu ramane perfect curat dupa ce a fost aspirat, are nevoie de curatare si spalare profesionala. Asta se poate realiza rapid si bine doar intr-o spalatorie profesionala auto si de covoare.

La spalatoria covoare si auto FastClean.ro se folosesc cele mai moderne echipamente pentru astfel de servicii si se acorda o atentie deosebita atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul autovehiculului, in scopul de a-l face cat mai curat.

Aceasta este o spalatorie noua, care dispune de cele mai moderne echipamente de spalat covoarele. Are dispozitive speciale: desprafuitor, masina de spalat cu 8 perii, sistem de extragerea apei, sistem de aspirare si periere, plus camera de uscat cu mediu controlat electronic, care usuca un covor in 12 ore. Linia tehnologica este complet automatizata, are ca scop sa transforme un covor murdar intr-unul perfect curat.

Spalatoria are echipamente de ultima generatie, de la cel mai mare producator din Europa. Toate serviciile sunt de calitate premium, orientate pro client. Au preturi corecte, in conformitate cu inalta calitate a serviciilor oferite. Se folosesc detergenti profesionali, foarte eficienti, de cea mai buna calitate.

Dupa o spalare profesionala, covorul poate parea ca nou mai mut timp! Curatarea acestuia realizata in mod profesional ii va oferi un aspect deosebit, o prospetime a culorilor. Cu cat covorul va fi mentinut mai curat, cu atat atmosfera in casa va fi una mai placuta.

Specialistii recomanda aspirarea covoarelor in mod regulat si indepartarea petelor sau spalarea profesionala cel putin o data pe an. Ei spun ca un covor care are multe impuritati se poate uza mai repede si de aceea ar trebui curatat la o astfel de spalatorie profesionala, de doua ori pe an. in acest fel se previne uzura covorului, care este cauzata de murdaria ce afecteaza calitatea acestuia.

La familiile care au animale de companie si copii, este si mai clar faptul ca spalarea covoarelor ar trebui realizata de doua ori pe an, pentru ca acestea se murdaresc mai repede, in mod frecvent. Poate pentru unii poate parea putin exagerat, insa doar asa se poate mentine curatenia covoarelor si un mediu sanatos in locuinta. Covorul este ca un filtru la domiciliu, el colecteaza praf, murdarie, bacterii, par de la animale de companie si de aceea trebuie curatat din cand in cand la spalatoria profesionala in oras.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea