Social

#record #bucuresti #mancare

Cea mai mare ciorba de burta din lume, la Bucuresti

Bucurestiul se pregateste de doua mondiale: cea mai mare ciorba de si cel mai lung lant de pizza din lume.

Cea de-a treia editie a ii va incanta pe romani cu ciorba de burta si cu pizza. Evenimentul se va desfasura intre 1 si 4 octombrie, in parcul din Piata Unirii .

Joi, 1 octombrie, urmeaza sa fie preparata "Cea mai mare ciorba de burta din lume", de peste 1.000 de , anunta Gandul. Cele peste 5,000 de portii de ciorba vor fi oferite gratuit bucurestenilor prezenti la eveniment.

In a treia zi a festivalului, urmeaza sa se incerce depasirea recordului mondial pentru "Cel mai lung lant de pizza din lume". Acesta va avea o lungime de peste 500 de metri alcatuita din peste 2.200 de pizza.

Municipalitatea a incercat la sfarsitul lui 2008 sa doboare doua recorduri culinare: pentru cel mai lung si pentru cel mai mare tort. "Carnatul lui Oprescu" a fost insa infrant de o creatie croata dupa numai doua luni, iar tortul a fost depasit de un desert din Australia in iunie 2009.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea