Social

#geamantan conectat la smartphone #valiza conectata la smartphone #valiza gps #valiza inteligenta #geamantan ineligent #geamantan

Cea mai desteapta valiza. Iti spune ce haine trebuie sa iti iei la tine

O echipa de americani a proiectat un geamantan inteligent, dotat cu un dispozitiv sincronizat cu o aplicatie pe smartphone. Valiza iti va "spune" ce haine sa iei la destinatie, se va cantari singura si se va auto bloca atunci cand pleci de langa ea.

Numita Bluesmart, valiza este un troller-gadget, dotat cu o serie de senzori. Astfel, atunci cand pleci intr-o deplasare cu avionul, GPS-ul sau incorporat iti va spune daca geanta ta a fost redirectionata catre un alt zbor, astfel incat vei sti tot timpul unde este, ne mai riscand sa iti pierzi bagajul.

Pentru a evita sa depasesti greutatea admisa, geanta este prevazuta cu un sistem de cantarire. In plus, aplicatia la care este conectata te ajuta sa afli cum este vremea la destinatie, dar si obiceiurile locale, astfel incat sa nu iti mai umpli geanta cu haine pe care nu le vei purta.

Mai mult, valiza are incorporat un sistem care iti permite sa iti conectezi telefonul mobil pentru a-i incarca bateria. Iar posesorul valizei o poate bloca si debloca prin intermediul aplicatiei de pe telefon. Geanta are un senzor de proximitate, iar atunci cand te-ai indepartat de ea, se blocheaza automat.

Valiza este in prezent disponibila doar la comanda, la pretul de 151 de euro.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea