Social

#vedete intern # accident apuseni #padurari Apuseni #Gici Becali #recompensa Apuseni

Ce vor face cei trei padurari cu banii de la Gigi Becali

Gheorghe Trif, Argentin Toader si Gheorghe Giurgiu au fost recompensati de omul de afaceri Gigi Becali pentru ajutorul pe care l-au dat victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni, cu 5.000 de euro fiecare.

Cei trei padurari au anuntat insa ca nu vor sa primeasca acesti bani, ci sa fie donati pentru repararea drumului stricat de autoritati.

"Becali a luat legatura direct cu ei, nu cu autoritatile locale. Oamenii au spus ca nu le trebuie banii; eventual, cei care vor pot repara drumul pana acolo, ca s-a stricat acum cu atatea masini. Trebuie sa tinem cont ca o parte este drum comunal si o parte, drum forestier. Sa se repare drumul respectiv, astea au fost doleantele lor, nu neaparat sa le dea bani ca au participat la operatiunea de salvare. Drumurile au fost reparate, in functie de posibilitati, pietruite, intretinute an de an si acum s-au degradat mai tare din cauza ca zapada era moale si au trecut multe masini", a declarat Marin Nicola, primarul comunei Horea, judetul Alba, pentru ziarulring.ro.

Citeste si: Povestea nespusa a eroilor din Apuseni

Monument pentru victime

Primarul comunei Horea a anuntat, totodata, ca vrea sa ridice un monument in memoria victimelor acestui tragic accident aviatic. "Am discutat cu persoanele care au luat aeronava si le-am cerut sa ne dea o bucata din ea. Nu stiu ce anume ne vor putea da, poate o elice... Dupa finalizarea anchetei, vrem sa facem un monument, dar acolo sus, la 12 km, in apropierea locului accidentului, unde pot ajunge masinile, undeva la 1 km de locul prabusirii, pe sesul acela. Nu a mai ramas nimic acolo in afara de crucea pe care am ridicat-o noi.

Au trecut si au verificat cei de la Aviatie, Jandarmerie, Politie, Procuratura. Au fost multi, au luat tot, au batut centimetru cu centimetru. Vrem sa punem o bucata din avion pe un soclu de piatra pentru cei morti si pentru cei care au supravietuit, pentru medici si aviatori", a declarat primarul Marin Nicola.

Citeste si: Adrian Iovan, o viata blestemata. Ultimii ani, un chin

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea