Social

#despagubiri agresori #cei sapte violatori #agresori #vaslui #despagubiri

Ce va face fata violata din Vaslui cu banii de la agresori

Cu aproape un an in urma, Raluca, o tanara in varsta de 17 ani, fost supusa de cei sapte violatori la chinuri inimaginabile. De curand insa, cei sapte au fost condamnati la inchisoare.

Cu toate acestea, Raluca nu poate duce o viata linistita, pentru ca se teme ca familiile violatorilor s-ar putea razbuna pe faptul ca fata nu a vrut sa retraga plangerea. Tocmai de aceea, parintii fetei se gandesc deja la viitorul acesteia. Astfel, din banii pe care ii va incasa de la violatori, Raluca isi va cumpara o garsoniera in Iasi, acolo unde se va inscrie la o facultate.

"Speram sa obtinem mai multi bani, 50.000 de lei este o suma infima, pentru cat a suferit fata aceasta. Daca ati citi declaratiile ei date anchetatorilor, sunt sigura ca ati fi de acord cu mine. Raluca trebuie sa o ia de la capat, sa isi revina. Are nevoie de un nou inceput, de ajutor si de timp sa uite acele momente groaznice", a declarat avocata fetei violate, pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea