Social

#metrou #metrou bucuresti #metrou universitate pantelimon

Ce statii va avea tronsonul de metrou Universitate-Pantelimon

Tronsonul de metrou Universitate - Pantelimon al Magistralei 5 va avea o lungime de 8 kilometri de cale dubla si 12 statii.

Potrivit b365.realitatea.net, corespondenta cu Magistrala 1 se va face la statia Iancului. Metroul urmeaza sa circule pe traseul Bulevardul Carol I - Bulevardul Pache Protopopescu - Soseaua Iancului - Soseaua Pantelimon. Calatorii vor avea la dispozitie urmatoarele statii: C.A. Rosetti, Calea Mosilor, Foisorul de Foc, Matasari, Piata Iancului 2, Victor Manu, Stadionul National, Chisinau, Morarilor, Spital Sf. Pantelimon, Granitul, Pantelimon.

Contractul pentru acest tronson de metrou va fi scos la licitatie in luna decembrie a acestui an. Dupa finalizarile lucrurilor, liniile de tramvai de pe Sos. Iancului si Sos. Pantelimon ar putea fi desfiintate. Arhitectii spun ca statiile de metrou sunt amplasate la distante mici, iar transportul cu tramvaiul nu mai este necesar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea