Social

Ce spun astrele despre puiul de camila

Pentru ca este nascut pe 1 Aprilie, camilutul de la Circul Globus este in zodia Berbec , cu ascendent in Capricorn.

Caracteristicile pozitive ale acestei zodii sunt spiritul aventurier, energia, loialitatea, spontaneitatea, curajul si tendinta de a domina. Aspectele negative se traduc prin nerabdare si impulsivitate.

Camilutul se va intelege bine la gradinita cu animalele de la circ nascute in Sagetator, Gemeni, Varsator si Leo. Cu Leii are gradul cel mai inalt de compatibilitate . Va avea dificultati cu cele in  zodia Rac .

Pentru ca animalele nascute sub semnul Berbecului sunt competitive si vor mereu sa invinga, dresorul sau va trebui sa-l incurajeze si sa se joace cu el cat mai des. In schimb, va primi de la acesta dovezile cele mai clare de afectiune, caci animalele in Berbec nu-si ascund sentimentele.

Atat femelele, cat si masculii Berbec tind sa fie agresivi si energici. De aceea este nevoie de dresaj, prevenind astfel un comportament neplacut sau posibile stricaciuni pe care le-ar putea face. Circul va trebui sa se ocupe serios de programul camilutului, pentru ca acesta adora sa fie activ si sa faca exercitii. Este important ca puiul de camila sa nu se plictiseasca.

Participa si tu la concursul organizat de noi, pentru a-i gasi un nume nou-nascutului. Gasesti detalii aici.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea