Social

# centrale pe gaz #centrale termice

Ce specificatii au cele mai performante centrale termice pe gaz?

O centrala termica este un sistem care produce energie termica prin arderea unor combustibili sau prin utilizarea energiei electrice, pe care o furnizeaza mai departe circuitului de incalzire a unei locuinte.

Acest echipament este, fara indoiala, una dintre inventiile care au adus cel mai mare nivel de confort in casele romanilor, din moment ce apa calda si caldura sunt lucruri esentiale in viata oricui.

Avantajele unei centrale termice pe gaz

In functie de preferinte si de posibilitati, fiecare persoana poate alege intre mai multe tipuri de echipamente. Exista, astfel, centrale termice pe gaz sau GPL, pe curent electric, pe lemne si carbuni, pe peleti de rumegus, precum si echipamente electrice sau geotermale. Fiecare dintre acestea prezinta diferite avantaje si dezavantaje.

In ceea ce priveste centralele pe gaz, acestea ofera mai multe avantaje esentiale:

  •  sunt mai eficiente, comparativ cu alte variante, atunci cand este necesara incalzirea spatiilor mari;
  •  pot fi utilizate pentru toate tipurile de instalatii de incalzire, de exemplu cu incalzire in podea sau cu calorifere;
  •  au un randament ridicat, care poate fi imbunatatit cu ajutorul unui sistem de automatizare;
  •  pot fi reglate cu ajutorul unui termostat;
  •  au dimensiuni relativ compacte.

Pe de alta parte, daca alegi centrale termice pe gaz trebuie sa tii cont de faptul ca necesita o intretinere atenta si verificari specializate periodice, pentru a le prelungi durata de viata si a te asigura ca functioneaza in parametri normali.

Atunci cand ai decis sa alegi acest tip de echipamente, trebuie sa ai in vedere mai multe elemente: suprafata locuintei tale, numarul de persoane din casa, temperatura la care te simti confortabil, gradul de izolare a locuintei, precum si suma pe care esti dispus sa o aloci cheltuielilor cu incalzirea.

Modele recomandate de centrale termice pe gaz

In magazinul online QuickShop.ro gasesti mai multe astfel de echipamente, produse de firme de top la nivel mondial. Iata cateva dintre cele mai bune oferte disponibile chiar acum!

  •  centrala termica Motan Sigma 24 Erp se incadreaza in gama centralelor termice conventionale cu putere de 24 de wati. Poate fi folosita pentru incalzire si pentru prepararea apei calde menajere prin intermediul unui schimbator de caldura secundar in placi. Exista inclusiv posibilitatea racordarii unei instalatii de incalzire in pardoseala. Datorita gabaritului redus, este usor de instalat.
  •  centrala termica pe gaz in condensare Ariston Genus One este proiectata avand in vedere toate cerintele clientului modern. Este eficienta, economica, compacta, cu un design placut si, in plus, conectata la internet. Poate asigura incalzirea interioarelor si apa calda pentru apartamente si case cu suprafate extinse.
  •  poti alege, de asemenea, un model din gama de centrale termice pe gaz Viesmann. De exemplu, Viessmann Vitodens 100-W este un echipament eficient si compact, utilizat cu succes pentru incalzirea spatiilor. Cu o putere de 25 de kilowati, se amplaseaza mural si este echipata cu noul arzator MatriX-Plus, ce se remarca prin functionarea eficienta, dar si prin reducerea poluarii si a zgomotului.

Vizitand magazinul online QuickShop.ro, vei putea alege dintre peste 200 de centrale termice pe gaz si, in plus, vei putea sa achizitionezi, din acelasi loc, toate accesoriile necesare!

 Surse foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea