Social

#referendum #romania #presedinte #alegeri #vot

Ce si cum votam la referendum

Duminica, alegatorii vor primi trei buletine: unul pentru presedinte, unul pentru Parlamentul unicameral si unul pentru reducerea numarului de parlamentari. Referendumul pentru Parlament unicameral va avea loc duminica. Judecatorii au respins cererea organizatiilor neguvernamentale de suspendare a consultarii populare.

Instanta a hotarat ca organizarea referendumului privind Parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari raman in picioare, chiar daca doua ONG-uri contestasera legalitatea scrutinului. O organizare care le-a dat batai de cap guvernantilor si care i-ar putea pune in dificultate si pe romanii asteptati duminica la urne sa voteze noul presedinte, dar si sa isi exprime parerea in legatura cu o posibila reformare a Parlamentului. Trei buletine de vot, doua tabele, doua urne, dar o singura stampila si un singur timbru autocolant pe cartea de identitate.

 ( citeste continuarea in Adevarul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea