Social

# organizare botezuri #organizare nunti #botezuri #nunti

Ce se intampla cu bisericile dupa 15 mai? Se pot organiza nunti si botezuri?

Odata cu masurile de relaxare crestinii ortodocsi se asteapta sa se poata intoarce in lacasele de cult. Mai mult, cei care aveau planificate nunti sau botezuri se intreaba daca acestea vor mai putea fi organizate si in ce conditii.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, considera ca deschiderea lacasurilor de cult trebuie gandita foarte bine, subliniind ca este nevoie in acest sens de ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane.

"La biserica, in general, merg persoane de o anumita categorie de varsta. Sunt persoane vulnerabile, trebuie gandit foarte bine, daca nu cumva exista riscul de infectie in prima faza. Biserica si preotii au fost foarte rigurosi de Paste, acum Biserica trebuie sa faca o analiza obiectiva, fara patima, sa vedem ce putem face", a declarat Vela, potrivit realitatea.net.

Cat despre nunti si botezuri acesta a a adaugat ca, "daca suntem vigilenti, vom putea sa ne gandim si la nunti si botezuri, dar evident fara 500 sau 1.000 de persoane".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea