Social

#adrian nastase #eliberare inchisoare #pedeapsa Adrian Nastase #decizie Tribunalul Bucuresti

Ce sanse are Adrian Nastase sa fie eliberat astazi

Adrian Nastase va afla astazi daca magistratii de la Tribunalul Bucuresti admit sau resping recursul procurorilor in privinta deciziei eliberarii sale conditionate in cazul "Trofeul Calitatii", care a fost data pe 12 februarie de Judecatoria Sectorului. Avocatul fostului premier, Ion Cazacu, spune ca acesta are mari sanse sa fie eliberat conditionat si ca recursul procurorilor i se pare "lipsit de consistenta".

Un complet de la Tribunalul Bucuresti va avea astazi, in jurul orei 09.30, o discutie in privinta recursului facut de DNA legat de eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce acesta a ispasit aproapte o treime din pedeapsa.

Ion Cazacu, avocatul fostului premier, a declarat, la intrarea in tribunal, ca se asteapta ca Adrian Nastase sa fie eliberat astazi si ca "spiritul de dreptate si corectitudine sa triumfe, dupa mai bine de 300 de zile de cand a fost incarcerat".

Fiul lui Adrian Nastase, Andrei, a venit si el la Tribunalul Bucuresti si a declarat ca nu are nicio emotie in privinta eliberarii tatalui sau si spera ca astazi sa plece impreuna acasa.

"Suntem gata sa ne luam tatal inapoi. Mama mea i-a transmis ca il asteapta acasa", a declarat Andrei Nastase.

Sursa foto: Antena3.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea