Social

# noaptea de revelion #revelion #ghinion

Ce sa nu faci in noaptea de Revelion. Vei avea ghinion tot anul!

Cu totii stim ca in noaptea de Revelion trebuie sa porti rosu, sa ai bani in buzunar sau sa te saruti sub vasc, pentru a avea noroc in noul an. Insa exista cateva lucruri care sunt total interzise in noaptea de Revelion. Iata ce nu trebuie sa faci in noaptea de Revelion pentru a nu avea ghinion tot anul.

 

Ce nu trebuie sa faci in noaptea de Revelion pentru a nu avea ghinion tot anul

Potrivit traditiei, in noaptea de Revelion nu trebuie sa speli rufe, sa cosi, sa tricotezi sau sa te ocupi de alte treburi casnice. Toate acestea trebuie lasate pentru a doua zi de anul nou.

Un alt lucru important de care trebuie sa tii cont este ca trebuie sa scapi de datorii pana la miezul noptii. Se spune ca nu trebuie sa intrii in noul an cu datorii, deoarece vei fi dator tot restul anului. Traditia merge si mai departe si se spune ca in noaptea de Revelion trebuie sa ai buzunarele pline de bani pentru a avea noroc la bani tot anul.

Calendarul pentru anul 2023 nu se agata pe perete, in locul calendarului pe 2022 pana in momentul in care nu se schimba anul.

Este, de asemenea interzis sa plangi in noaptea de Revelion si in prima zi de Anul Nou. Se spune ca cei care plang in aceasta perioada isi alunga tot norocul in 2023.

Un alt lucru interzis de Revelion, este sa spargi pahare sau alte obiecte din casa. La fel ca si in cazul plansului, acest lucru inseamna ghinioane pentru tot restul anului care urmeaza.

In noaptea de anul nou nu se consuma carne de pui sau de gaina. Se spune ca in cazul consumului acesteia, norocul se risipeste asa cum scormoneste gaina, imprastiind pamantul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea