Social

#tricou zelenski #semnificatie #cruce

Ce reprezinta crucea din dreptul inimii de pe tricoul lui Zelenski

De cand a inceput razboiul din Ucraina, Volodimir Zelenski poarta aproximativ aceeasi tinuta, schimband de putine ori stilul vestimentar.

 

De cele mai multe ori, presedintele ucrainean a fost vazut intr-un tricou kaki (military green) simplu, insa pe 18 martie, cand a avut o interventie video in Congresul SUA, tricoul sau era diferit, chiar daca avea aceeasi culoare.

Intreaga planeta a putut observa ca in dreptul inimii avea o cruce cu un simbol in mijloc, iar rusii au speculat imediat ca este un simbol nazist despre care apropiatii lui Vladimir Putin au afirmat ca a aparut pentru prima data in Cel de-al Doilea Razboi Mondial.

In ciuda celor afirmate de rusi, jurnalistii spanioli de la El Mundo Deportivo au afirmat ca simbolul din pieptul lui Volodimir Zelenski reprezeinta o Cruce de Fier cu stema Ucrainei in centru, aceasta fiind emblema Fortelor Armate ale Ucrainei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea