Social

#concert ziua europei # evenimente ziua europei #ziua europei #9 mai

Ce poti face in Bucuresti pe 9 mai, de Ziua Europei

Pe 9 mai se sarbatoreste Ziua Europei, ocazie cu care in Bucuresti vor sustine concerte fanfare din Scotia, Italia, Ungaria, Franta si Romania. De asemenea, mai multe statii de metrou vor gazdui evenimente resprezentative pentru cultura unor tari din Uniunea Europeana.

Grupurile instrumentale Fanfara Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" (Romania), The Hussards (Ungaria), The Pipe and Drums (Scotia), The Napoleonic Historical Band (Franta) si Bersaglieri Military Band (Italia) vor sustine sambata recitaluri in Parcul Unirii, Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau si Piata Universitatii, intre orele 13.30 si 18.00.

Accesul la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Europei este gratuit.

Tot cu aceasta ocazie, bucurestenii care circula cu metroul vineri vor putea cunoaste mai bine alte tari din U.E. In 16 statii de metrou se vor organiza evenimente in intervalul 10.00 - 19.00: Eroilor (Suedia si Germania), Izvor (Malta), Piata Universitatii (Italia), Piata Unirii 1 (Cehia), Piata Unirii 2 (Irlanda), Piata Romana (Danemarca), Piata Victoriei 1 (Slovenia), Piata Victoriei 2 (Romania), Grozavesti (Finlanda), Stefan cel Mare (Austria), Crangasi (Spania), Gara de Nord (Lituania), Timpuri Noi (Ungaria), Aviatorilor (Croatia) si Pipera (Olanda).

Foto:www.bio-romania.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea