Social

#angajare bnr #Viorica Dancila #mugur isarescu #bnr

Ce post ocupa, de fapt, Viorica Dancila la BNR. Mugur Isarescu a explicat de ce a angajat-o

Viorica Dancila ocupa de cateva saptamani un post in cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Anuntul ca fostul premier a fost angajat la aceasta instituitie a starnit mult rumoare si revolta la momentul respectiv.

 

Recent, Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a oferit si primele explicatii despre activitatea pe care Viorica Dancila o desfasoara la institutia pe care acesta o conduce.

Mugur Isarescu a explicat ca Viorica Dancila lucreaza intr-un domeniu nou si pentru ea, insa se descurca foarte bine si este foarte disciplinata. 

„Motivele (angajarii n.r.), ca si politica de resurse umane au fost explicate pe larg de directorul resurse umane si se gasesc pe site-ul bancii. Nu am nimic de adaugat. In ceea ce priveste domeniul in care dansa lucreaza, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Nationala. Domeniul in care dansa lucreaza, anume economia verde, este un domeniu relativ nou si pentru dansa si pentru oricine”, a spus Mugur Isarescu, guvernatorul BNR.„Nu avem absolventi de facultate sau de orice studiu in domeniul acesta. Impreuna cu colegii care formeaza lucrul respectiv, studiaza, si probabil ca in toamna grupul respectiv va termina o lucrare, va iesi in public cu materialul respectiv”, a mai precizat Isarescu.

“Lucreaza de la birou si este foarte disciplinata”, a mai spus Mugur Isarescu, intrebat daca Viorica Dancila lucreaza de la birou sau remote.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea