Social

#interviu #planuri #sorin oprescu #primaria capitalei #autostrada suspendata

Ce planuri mai are Oprescu pentru Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, in cadrul unui interviu live organizat de Jurnalul National, ca prima investitie pe care o va incepe anul viitor va fi autostrada suspendata .

"Prima investitie pe care o incep in 2012 va fi autostrada suspendata ", a spus edilul-sef al Bucurestiului.

Si cum sfarsitul de an este perioada bilanturilor, primarul a precizat ca "125 de strazi am facut anul asta. S-au refacut toate pasajele. Mai am Muncii. Am terminat bulevardul Brancoveanu, am supralargit bulevardul Nitu Vasile. Nu am putut sa fac parcari intre blocuri, o discutie infernala cu legea 10 . (...) Am bagat 179 de milioane de euro in spitale".

"Acoperisurile verzi si malurile Dambovitei" fac, de asemenea, parte din planurile pe care le are pentru viitor Sorin Oprescu.

"In tot Bucurestiul pun tot sufletul pe care il am si pe care pot sa il am. Pe mine ma intereseaza sa pot sa fac orasul asta in care m-am nascut, sa-l fac asa cum merita el sa fie", a conchis edilul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea