Social

#pedeapsa #politie #autoturism #petrecere #ancheta #Tarnaev #atentatul din Boston

Ce planuri aveau fratii Tarnaev dupa atentatul din Boston

Fratii Tarnaev, cei doi suspecti in dublul atentat din Boston, intentionau sa mearga la o petrecere in New York, in momentul in care au fost reperati de politie, saptamana trecuta.

Potrivit anchetatorilor, cei doi frati, Djohar si Tamerlan Tarnaev, au vorbit ceva si despre Manhattan, in timp ce erau in autoturismul furat joia trecuta. Acestia au furat autoturismul amenintandu-l cu arma pe proprietarul masinii, care a si furnizat aceste informatii investigatorilor.

Tamerlan si Djohar Tarnaev "vorbeau in rusa sau cecena, o limba pe care soferul nu o intelegea. Insa crede ca a auzit cuvantul «Manhattan» in conversatia lor. Potrivit putinelor informatii pe care le avem, se poate sa fi vorbit despre a veni la New York sa petreaca", a declarat unul dintre anchetatori.

Proprietarul autoturismului a mai povestit politiei ca Tamerlan Tarnaev l-a amenintat cu arma spunandu-i "tocmai am omorat un politist. Am aruncat in aer maratonul si acum plecam spre New York. Asa ca nu te pune cu noi".

Cei doi frati au fost prinsi de politie in apropiere de Boston. Tamerlan Tarnaev, 26 de ani, a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politia, iar Djohar, de 19 ani, a fost grav ranit si risca pedeapsa cu moartea pentru faptele sale.

Sursa foto: antena3.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea