Social

#atacatoare # agresoare #cristina joia #pedeapsa

Ce pedeapsa a primit agresoarea Cristinei Joia

Cristina Joia, designer al emisiunii Visuri la cheie, a fost agresata in luna noiembrie a anului trecut de catre o femeie intr-un supermarket din Capitala, dupa ce aceasta i-a facut observatie ca a parcat pe trecerea de pietoni.

Designerul a ajuns de urgenta la spital, cu fata desfigurata. La 7 luni de la incident, instanta de judecata a decis ce pedeaspa va primi agresoarea Cristinei Joia. Aceasta a fost condamnata la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare si va trebuie sa ii plateasca designerului suma de 10.000 de euro daune morale.

„Dispune condamnarea inculpatului Andrei Nicoleta Stefania, (date personale), la pedeapsa de 1 an si 3 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lovirea sau alte violente (fapta din 07.11.2020).In baza art. 91 din Codul penal dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani si 6 luni, termen stabilit in conditiile art. 92 din Codul penal si care va curge de la data ramanerii definitive a prezentei sentinte.”, se arata in hotararea judecatoreasca.

De asemenea, agresoarea va trebui sa presteze munca in folosul comunitatii si este obligata sa plateasca aproape 8.000 de lei despagubiri materiale si alte despagubiri de aproape 3.000 de lei catre spitalul unde a fost internata Cristina.

„Obliga inculpatul Andrei Nicoleta Stefania sa achite suma de 10.000 de euro, in echivalent in RON la data platii, catre partea civila Boja Narcisa – Cristina, reprezentand prejudiciu moral creat prin comiterea infractiunii, precum si suma de 7.989,21 de lei, reprezentand prejudiciu material creat prin comiterea infractiunii.In temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedura penala obliga inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentand cheltuieli judiciare fata de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentand cheltuieli judiciare aferente fazei de urmarire penala.”, se mai arata in hotararea judecatoreasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea