Social

#Black Friday 2014 # oferte black friday #reduceri Black Friday #Black Friday romania #black friday

Ce oferte senzationale mai poti sa prinzi de Black Friday 2014!

Campania Black Friday 2014 a ajuns pe ultima suta de metri, insa mai ai destule sanse sa profiti de cateva oferte senzationale puse la dispozitie de magazine online de top, participante la acest eveniment. De la bijuterii sic si haine trendy, pana la solutii profesionale de decorare a casei tale sau lentile de contact calitative, toate te asteapta inca sa le adjudeci la preturi incredibil de mici.

Profita din plin promotiile de Black Friday 2014, inainte sa expire! Iata care sunt ofertele la care ai inca acces!

Bijuterii unice

Tinutele tale de sarbatori au nevoie de accesorii pe masura, iar cadourile pe care le vei oferi de Craciun trebuie sa straluceasca! Iata de ce merita sa faci o vizita virtuala in magazinul AccentBijuterii.ro, specializat in conceperea, productia si comercializarea de bijuterii din aur si argint, cu un design deosebit si materiale prelucrate manual. De Black Friday si Sfantul Andrei, economiseste 50-200 lei, plus transport gratuit pentru orice comanda mai mare de 200 Ron!

Haine sic

Stii de unde isi cumpara Elena Gheorghe sau Anda Adam rochii fabuloase? De pe StarShinerS.ro, magazinul online in care gasesti cele mai frumoase, trendy, sic si elegante piese vestimentare ale sezonului. Profita de reducerile de pana la 70% pe StarShinerS de Black Friday si de alte cadouri surpriza.

Piatra naturala pentru o casa de vis

Piatraonline.ro, furnizorul tau de produse de cea mai inalta calitate si preturi corecte pentru travertin, marmura, piatra cubica, granit, caramida aparenta, gratare de gradina, fantani si jardiniere. De Black Friday 2014, te bucuri de reduceri substantiale, de pana la 50%!

Decoratiuni si accesorii pentru casa

Pregateste-ti casa de Craciun cu promotiile fantastice de pe Vilaro.ro, de pana la 94%. De Sfantul Andrei, magazinul online iti ofera transport gratuit si un voucher cadou! Calitate germana garantata, pentru peste 400 de branduri si 99.000 de produse de care ai nevoie.

Lentile de contact

Contact-lentile.ro te surprinde in luna noiembrie cu promotii pe care nu trebuie sa le ratezi: un cadou surpriza pentru cumparaturi de peste 200 de Ron, transport gratuit pentri cumparaturi de peste 250 de Ron si preturi speciale pentru lentilele de contact de marca si accesoriile lor.

Gadgeturi

Pe Arsis.ro, mai ai la dispozitie 3 zile de reduceri fantastice la telefoane inteligente, tablete si accesorii. Profita de generozitatea campaniei Black Friday si aliniaza-te tehnologiei de ultima generatie!

Sursa foto: sheknows.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea