Social

#programul rabla #rabla 2014 #noutati rabla 2014

Ce noutati aduce programul Rabla 2014

Romanii care isi doresc sa isi cumpere o masina noua, folosindu-se de programul Rabla, trebuie sa stie ca anul 2014 ar putea aduce schimbari notabile.

Aceste modificari includ acceptarea autoturismelor mai vechi de opt ani, inscrierea cetatenilor direct la dealer si distribuirea a aproximativ 20.000 de tichete cu o valoare de 6.500 de lei fiecare.

Proiectul de lege suspus in dezbatere publica de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice (MMSC), in parteneriat cu Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), isi propune ca anul acesta sa ofere 20.000 de tichete, fiecare avand o valoare de 6.500 de lei, in contextul unui buget total este de 140 de milioane de lei.

O alta noutate pe care o aduce programul Rabla 2014 este distribuirea electronica a tichetelor, cu ajutorul sistemului informatic al AFM, dealerilor participanti si nu colectorilor, ca in anii precedenti.

Asftel, persoanele fizice vor trebui sa se inscrie direct la dealer, urmand ca apoi sa isi caseze masina la un colector inscris in program.

Ulterior, prin prezentarea dovezii casarii, romanii vor putea beneficia de o reducere la achizitionarea autoturismului ales.

Sursa foto: ziarulfaclia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea