Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #meteorologi #primavara

Ce ne pregateste vremea la inceput de primavara. Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteorologilor pentru weekend anunta o zi de 1 Martie cu cateva grade mai calda decat zilele trecute, mai ales in regiunile de vest si nord-est, unde primavara isi va face simtita prezenta.

Cerul va fi preponderent variabil, cu ceata in zonele joase si maxime pana la 16 grade in regiunea Banatului. Cel mai frig va fi in Moldova si in Delta Dunarii, in timp ce in Dobrogea cerul ramane innorat, iar temperaturile maxime nu vor depasi 5 grade la Constanta si 6 grade la Tulcea.

In Bucuresti, temperatura minima va fi de 0 grade, iar cea maxima de 10 grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori dimineata, insa nu se vor forma precipitatii.

La munte, vremea va fi placuta pentru aceasta perioada a anului, mai ales in Carpatii Meridionali si Orientali. Desi nu va straluci prea mult soarele, se anunta pana a 6 grade in Predeal si 8 grade la Stana de Vale.

In Timisoara se vor inregistra 16 grade, in Oradea 13 grade, in Brasov 8 grade si in Cluj Napoca 11 grade. In sudul si estul tarii, vremea va fi in general inchisa, cu ceata la orele diminetii, ploi slabe si chiar burnita.

Sursa foto: paraiala.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea