Social

#turisti #destinatii de vacanta #tokyo #destinatie #metropola

Ce metropola este destinatia perfecta pentru turistii din lumea intreaga

Topul metropolelor primitoare este dominat anul acesta de Tokyo, conform datelor prezentate in urma analizei efectuate de Cities Survey. Japonezii sunt primii in ceea ce priveste transportul public in comun, siguranta pe strazi, curatenia si calitatea serviciilor de taxi.

Locul doi este ocupat de Singapore, orasul-insula primind puncte pentru siguranta vizitatorilor, serviciile bune de taximetrie si o impresie de curatenie generala. Cand vine vorba despre destinatii care nu iti secatuiesc bugetul, atractive s-au dovedit Lisabona, Budapesta si Bangkok.

Recomandari negative au primit Moscova, "campioana" absoluta a serviciilor proaste din localuri, a celor de taxi si a calitatii slabe a marfurilor din magazine.

Mitul New Yorkului ramane inca in picioare gratie ofertei diversificate din metropola americana. Chiar daca nu bifeaza decat un prim loc la categoria shopping, New Yorkul are destule de oferit turistilor gratie celor 430 de hoteluri, 7700 restaurante si 1800 de atractii turistice, considera autorii studiului.

Sursa foto: westislandtravel.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea