Social

#mihai gadea #actor celebru #meserie

Ce meserie a avut Mihai Gadea inainte sa devina celebru. Nimeni nu s-ar fi gandit la asta

Celebrul prezentator TV Mihai Gadea, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, a avut un job inedit inainte sa devina celebru. Cu siguranta, nimeni nu s-ar fi gandit la el in aceasta ipostaza.

 

Inainte sa intre in televiziune, Mihai Gadea a fost, intre anii 2002 si 2004, ca realizator de programe in cadrul postului Realitatea TV, iar intre anii 2004 si 2005 a realizat programe TV pentru Antena 1. Mai mult, inainte sa se apuce de jurnalism, tinea predici in bisericile adventiste.

In anul 1999 a facut un doctorat in Istorie de la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Bratianu si epoca sa”.

Un an mai tarziu, absolvea Facultatea de Teologie Adventista, studii care i-au permis sa tina predici in bisericile cu aceasta religie. Inainte sa ajunga pe acest drum al televiziunii, Mihai Gadea tinea predici in bisericile adventiste si avea chiar mare priza la public. Cei care sunt curiosi sa il vada „in actiune” pe pastorul Mihai Gadea, o pot face pe YouTube, intr-un material video realizat la o adunare a penticostalilor si in care le vorbeste celor prezenti despre un episod din viata sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea