Social

#mesaje transmise mama alexiei #Alexia #medici

Ce mesaj a transmis mama Alexiei medicilor care i-au replantat bratele fiicei sale. Adolescenta a fost externata

Alexia, adolescenta care a fost implicata intr-un grav accident rutier in Pascani si careia medicii i-au replantat bratele, a fost externata chiar pe 31 decembrie. Mama ei a transmis un mesaj emotionant medicilor care au ajutat-o pe fata sa isi recapate membrele.

 

Medicii din Iasi au facut o adevarata minune pentru Alexia, adolescenta de 15 ani care, in urma unui accident grav, era sa ramana fara ambele brate.

Pe 31 decembrie, Alexia a fost externata de la Spitalul pentru Copii „Sfanta Maria”, iar mama ei a postat un mesaj emotionat pe retelele sociale pentru medicii care au ajutat-o pe fiica ei.

„Dex-ul nu cuprinde suficiente cuvinte de multumire pe cat am dori noi sa va transmitem. Sunteti EROII Alexiei, ai nostri, ai intregii tari!”, a scris mama Alexiei pe pagina sa de Facebook.

In ziua externarii, Alexia a declarat pentru Antena 3 ca este foarte fericita ca se intoarce acasa. „Sunt foarte fericita ca am ajuns cu bine pana acum si sunt sigura ca si in continuare o sa fie tot cu bine si o sa-mi revin cat mai repede si cat mai bine. Doamne ajuta sa fiu bine, sa fiu alaturi de cei dragi si abia astept sa-mi vad prietenii. Am emotii si stiu ca acasa sa fie oricum cel mai bine”, a declarat tanara pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea