Social

#dieta Sorin Oprescu #prelungire arest Sorin Oprescu #arest Sorin Oprescu #sorin oprescu

Ce mananca Sorin Oprescu in arest

Ieri, Tribunalul Bucuresti a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului preventiv in cazul lui Sorin Oprescu. In conditiile in care starea de sanatate a primarului suspendat s-a degradat in arest, bucatarul Arestului Capitalei ii va gati special lui Sorin Oprescu.


“Contrar surselor dumneavoastra, care au sustinut ca este sanatos, ceea ce stim noi este total opus. Urmeaza un alt set de investigatii. Starea de sanatate a fost degradata in ultimele 15 zile in Arestul Central. Este posibil sa fie internat din nou si nu doar la acelasi spital, ci la alt spital, in functie de ce decid medicii”, a afirmat miercuri avocatul lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu.

Conf. dr. Tudor Ciuhodaru, specialist in medicina de urgenta si toxicologie, a explicat pentru ziarul Ziarul Ring care ar trebui sa fie meniul primarului diabetic.

“Un diabetic trebuie sa aiba un regim strict si individualizat, ce presupune trei mese principale si doua gustari, pentru a se evita variatiile glicemiei. Alimentele incluse in dieta trebuie consumate doar cantarite, iar cele dulci, cu multe glucide concentrate – zahar, fructoza -, sunt interzise”, a declarat pentru .

Acesta a continuat: "Domnul Oprescu are voie morcovi, telina, radacinoase albe, castraveti, rosii, ardei si verdeturi, ceapa, usturoi, ciuperci, varza, broccoli, germeni de cereale si dovlecei. Toate acestea trebuie sa reprezinte circa 70% din meniul sau zilnic. Ideal este sa evite uleiul. Are voie carne de curcan si pui, peste, branza de vaci, urda, lapte, ocazional si, ou si fructe oleaginoase. in niciun caz nu are voie cascaval sau carne de porc, nici daca este slaba. Nu are voie sa manance mai mult de o felie de paine la o masa".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea