Social

#mancare armata rusa #mancare expirata

Ce mananca soldatii rusi zilnic in razboi? Alimentele sunt expirate de sapte ani

Pe 24 februarie, Rusia a luat decizia de a ataca Ucraina si de a pune stapânire pe tara vecina, doar ca armata lui Vladimir Putin a avut parte de o surpriza: oamenii lui Volodimir Zelenski au opus rezistenta, astfel ca razboiul continua.

 

In drumul lor catre Kiev, o parte dintre militarii rusi au fost luati ostatici, iar armata din Ucraina a postat pe internet, potrivit jurnalistilor de la unian.ua, un filmulet in care arata ce contine pachetul cu mancare al rusilor: alimente expirate de acum sapte ani!

„Armata rusa a fost trimisa sa lupte impotriva Ucrainei si a primit alimente care au expirat in 2015. Conserve expirate! Soldati rusi, fac un apel catre voi si catre mamele voastre… Ce prosti trebuie sa fie generalii vostri, pentru ca si-au aprovizionat armata cu ratii expirate. Este 2022! Sunteti in Ucraina, va dati viata aici fara sa stiti motivul. Si inca mai primiti astfel de ratii expirate. Mamelor, luati-va copiii de aici pâna nu mor  intoxicati. Duceti-va acasa, baieti”, spun ucrainenii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea