Social

#Irina Tanase #liviu dragnea #job

Ce job are acum Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. Vrea sa fie o femeie independenta

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, se descrie pe retelele de socializare o femeie independenta financiar. Tanara are acum un nou job si chiar face reclama pe retelele de socializare la unele produse. Mai exact, iubita lui Dragnea promoveaza un curs.

 

“Atat de bun incat merge chiar si duminica seara! Cursul asta e tot ce iti trebuie pentru a porni pe calea spre libertate financiara! (Nu pot sa pun swipe up, dar pun link in bio pentru cine e curios si interesat de subiect)”, a scris iubita fostului lider PSD intr-un InstaStory.

“Libertate pe bune! Cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa faci orice vrei tu sa faci, fara sa fii nevoit sa mergi la munca sau sa ai alte constrangeri?

DA! Ai citit bine. E posibil. Si realizabil 🙂 Se numeste independenta financiara! Iti voi prezenta in cursul Totul despre banii care fac bani. Schimba jocul! 8 pasi necesari pentru a cunoaste tot ce ai nevoie sa stii ca sa ajungi acolo.

Da, e posibil. Iti poti pune banii la treaba, sa lucreze pentru tine. Chiar de maine. Cum? Investindu-i. Cumparand active si nu pasive. Cunoscand regulile jocului. Asta vei afla in curs. Tot ce ai nevoie sa stii, pentru ca banii tai sa produca alti bani. Castigi astfel cea mai valoroasa resursa pe care o poti avea in viata. Timpul tau liber!”, este descrierea de pe site-ul respectiv.    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea