Social

#achizitii #romani #primavara

Ce isi cumpara romanii primavara? Achizitii frecvente in aceasta perioada

Odata cu venirea primaverii, toata lumea simte nevoia de o schimbare. In unele cazuri, aceasta schimbare de primavara despre care vorbim poate fi chiar necesara, cum ar fi schimbarea anvelopelor masinii purtate pe timp de iarna cu anvelope de vara, caracteristice vremii insorite si a drumurilor uscate. Totodata, primavara vine si cu dorinta de a redecora, de a spori confortul casei sau de a o reorganiza, asa ca multi romani achizitioneaza produse de mobilier sau solutii de organizare. Ce alte achizitii mai sunt facute odata cu venirea primaverii?

Primavara este denumita ca anotimp al schimbarii si a reinnoirii. De aici si vorba „curatenie de primavara”. Daca cumva te-ai gandit sa integrezi in aceasta curatenie de primavara si o schimbare a mobilierului din casa, gasesti o varietate de oferte de mobila bucatarie sau mobila pentru orice alta parte a casei pe care vrei sa o redecorezi.

Indiferent daca vrei sa-ti renovezi bucataria sau pur si simplu vrei sa-i schimbi aspectul, exista o gama larga de mobilier de bucatarie, astfel incat sa-l poti alege pe cel care se potriveste cel mai bine spatiului si gustului tau.

Bucataria este un spatiu foarte frecvent utilizat, unde petrecem destul de mult timp pentru a prepara mancarea si pentru a incerca tot felul de retete noi. Dotati-va bucataria cu un mobilier care va va permite sa depozitati toate ustensilele si echipamentele necesare.

Daca ai un spatiu destul de micut rezervat bucatariei, opteaza pentru corpurile suspendate si inferioare. Acestea iti vor permite sa realizezi o stocare optima, fara a ocupa prea mult spatiu.

Insa daca beneficiezi de un spatiu bogat, da-ti liber imaginatiei si alege din gama variata de mobila bucatarie pentru a-ti redecora bucataria odata cu sosirea primaverii si traditionala curatenie insotita de aceasta.

Cum citim marcajele notate pe anvelope?

Atunci cand ne achizitionam aceste accesorii pentru masina nu este suficient sa mentionam doar „anvelope de vara”, ci aceasta sintagma trebuie urmata de niste cifre si litere, de exemplu: anvelope vara 185 65 r15. Ce inseamna fiecare dintre aceste numere si cifre? Pe flancul anvelopei se afla toate informatiile de care aveti nevoie pentru a achizitiona anvelopele potrivite. Acum iti vom expune un ghid cu intelesul fiecarei parti din aceste note de pe flanc:

Incepand cu 185, acest numar inseamna latimea anvelopei masurata in milimetri de la un flanc la celalalt.

Dupa care urmeaza 65. Acest numar urmat de o litera exprima de fapt raportul nominal de aspect. Acesta este raportul dintre sectiunea transversala a anvelopei si latimea acesteia, exprimat ca procent.

Mai apoi avem R15, care exprima diametrul anvelopei, insa exprimat in inch.

Tu ce cumparaturi necesare si ce cumparaturi “de placere” ai de facut primavara aceasta?

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea