Social

#vopsea decorativa #amenajare casa #design interior #vopsea

Ce este si de ce sa alegi vopsea decorativa pentru amenajare - inovatie in designul interior

Camerele casei au depasit vremurile in care aveau doar pereti albi. Tehnologia si munca designerilor de interior au deschis noi posibilitati de amenajare a casei tale. In ultimii ani, peretii au fost vopsiti in culori calde sau reci. Responsabilitatea spectacolului vizual apartinea mobilei, accesoriilor si felului in care bate lumina. Vopseaua decorativa de interior de ultima generatie pare sa transforme conceptul de design interior intr-o poveste pe care te bucuri sa o privesti.

 

Spatiile interioare sunt din ce in ce mai minimaliste, dotate doar cu mobila practica. Accentul cade pe zone cat mai spatioase, luminoase si aerisite. Astfel ca tehnicile si optiunile de aplicare vopselei decorativa pentru interiorul casei s-au reinventat. Tot ce stiai pana acum despre amenajarea peretilor a fost adus la tendintele si cerintele anului 2018.

Ce este vopseaua decorativa de ultima generatie

Modelele de vopsea decorativa disponibile acum pe piata pot reproduce texturi unice, precum piatra metamorfica, marmura venetiana, cerul instelat, nisipul si nu numai. Vopseaua pe baza de texturi are efecte 3D si, prin aplicare, fiecare centimetru este unic.

Vopseaua decorativa de ultima generatie este aplicata de profesionisti prin tehnici manuale unice. Echipa vine la tine intr-o zi prestabilita, iar tot procesul are 3 etape scurte realizate in 3 zile consecutive. Chiar si aplicarea vopselei nu mai implica acele clasice zile de aerisire de dupa. Formula vopselei de acum este dezvoltata pe baza de apa, ca sa poata proteja spatiul in care este aplicata, dar si mediul inconjurator. O astfel de vopsea nu poate oferi garantia calitatii daca nu prezinta omologare internationala in domeniu.

Modelele de vopsea decorativa de interior propuse de Rives trebuie sa urmeze tendintele si tehnologiile de design. Astfel ca mostenirea si reputatia producatorului italian vorbesc de la sine, asa cum este in cazul Rives Romania. Vopseaua decorativa din catalogul Rives este dezvoltata de catre experti italieni in design interior, care isi largesc continuu cunostintele prin propriile cercetari si participari la evenimente specializate. Un producator de vopsea cunoscut pe plan international garanteaza durabilitatea produselor tale peste ani.

Ce aduce nou vopseaua decorativa Rives

Vopseaua decorativa Rives poate fi combinata in functie de camerele, peretii sau colturile pe care vrei sa le amenajezi. In plus, este atat de versatila incat se poate aplica inclusiv pe suprafete din lemn sau sticla. O poti folosi chiar si in proiecte de amenajari ale unor spatii mici sau cu umezeala.

Poate parea ca vopseaua decorativa de noua generatie este atat de ofertanta incat o consideri inaccesibila. Nu este asa. Cu cat tehnologia avanseaza, cu atat se dezvolta solutii pentru ca preturile sa ramana stabile.

Vopseaua trebuie sa fie practica, dar mai ales unica, potrivit reprezentantilor Rives. Compania a ales sa aduca in Romania o astfel de vopsea pentru a oferi solutii practice tuturor proprietarilor de spatii care doresc amenajari eficiente, ecologice, rapide, fie ca vorbim despre propria locuinta sau despre spatiul business-ului detinut.

Vopseaua decorativa este preferata de arhitecti in proiectelor lor, de muzee, restaurante, pensiuni, teatre si nu numai. Aceasta se aplica in bucatariile gospodinelor stilate, dormitoare, bai si camere de relaxare. Specialistii care se ocupa de o astfel de vopsea iti stau la dispozitie prin echipe de suport tehnic, tutoriale, mostre digitale si reale.

Unde poti gasi vopseaua decorativa Rives

Rives Romania are sediul in sectorul 3, Bucuresti. Compania are si un website unde vei gasi modelele de vopsea structurate pe colectii incantatoare: www.rives.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea