Social

Ce decadere! Carlos a ajuns in Iran. In liga a II-a!

Fara doar si poate, Carlos Alberto se poate considera un mare ghinionist . Plecat pe usa din dos de la Steaua, portughezul a crezut ca si-a gasit linistea in momemntul in care a revenit acasa, la Boavista. A fost insa o mare amagire.

 

Gruparea din Porto a fost retrogradata in acest weekend de autoritatile portugheze in liga secunda ca urmare a implicarii clubului in acte de coruptie in timpul sezonului 2003-2004. Evident, cum contractul sau era unul maricel, Carlos a fost lasat liber sa plece unde doreste. Goalkeeperul lusitan nu a stat mult pe ganduri si si-a gasit un nou angajament.

Din pacate pentru el, unul destul de most. In nici doi ani de zile, Carlos a ajuns din grupele Ligii Campionilor in, atentie, liga a doua din campionatul Iranului! Portughezul a semnat deja contractul cu FC Foolad Khuzestan si se declara extrem de optimist. „Imi pierdusem locul la Boavista si de aceea am ales sa joc in Iran. Asa am facut si cand am ajuns in Romania. Voi vedea ce fac. Sper sa imi ajut noua echipa sa castige Cupa Iranului”, spune portarul portughez.

Noua echipa a lui Carlos este ocupanta primei pozitii din esalonul secund din Iran si are sanse mari sa promoveze la finalul sezonului in prima divizie . Cu toate acestea, aceasta mutare nu poate fi considerata decat un pas inapoi pentru fostul portar care califica Steaua dupa un deceniu in grupele Ligii Campionilor... 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea