Social

#parfumuri #Castigator Loto #bani castigator #Loteria Nationala

Ce cumparaturi a facut castigatorul marelui premiu la Loto imediat dupa ce a incasat banii

Castigatorul marelui premiu la Loto 6 din 49 si-a incasat ieri banii de la sediul Loteriei Nationale. Imediat ce s-a vazut cu banii in cont, castigatorul a mers relaxat la cumparaturi.

Potrivit cancan.ro, marele castigator la Loto 6 din 49 si-a pus mai intai la punct datele contului in care urmeaza sa iti tina banii, apoi a mers la cumparaturi impreuna cu fiica sa si si-a achizitionat doua parfumuri, unul de dama si unul barbatesc.

Din primele informatii, se pare ca barbatul nu vrea sa isi faca publica identitatea, insa le-a transmis un mesaj celorlalti jucatori: "Fiti perseverenti, jucati mereu! Cred ca asta e cheia succesului".

Castigatorul celor 11 milioane de euro puse in joc de Loteria Nationala a declarat ca joaca la Loto de peste 20 de ani si intotdeauna aceleasi numere, care au si o semnificatie personala. De asemenea, barbatul a precizat ca a mai castigat la Loto, insa sume destul de mici.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea