Social

#alegeri parlamentare #liste usl #Mihai Hi-Q #liste ARD

Cantareti-candiati pentru un post de parlamentar la alegerile din decembrie

Mihai de la Hi-Q, Damian Draghici sau cantareata de muzica populara Ionela Prodan, dar si alti cantareti se afla pe listele pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.


Damian Draghici
este singurul artist roman detinator al unui premiu Grammy.  Pe plan muzical, Damian Draghici se poate lauda cu 17 albume lansate si colaborari cu David Foster, Hans Zimmer, Richard Marx. A avut ocazia sa cante pe aceeasi scena cu James Brown, Gipsy Kings, Joe Cocker si Shaggy.

In 2007, Draghici a fost ambasador pentru minoritatea roma in Anul European al Egalitatii de Sanse pentru Toti.

Ionela Prodan, o indragita cantareata de muzica populara, a fost desemnata de USL sa candideze pentru un post de parlamentar din partea romanilor care locuiesc in SUA.

Tot USL a apelat si la Mihai Sturzu (foto), unul dintre membrii grupului pop-dance Hi-Q. Sturzu urmeaza sa candideze la un colegiu de deputati din sectorul 6 al Capitalei.

Ciprian Rogojan, cunoscut in lumea muzicii ca fiind Cici de la trupa Sistem, este candidatul Aliantei Romania Dreapta (ARD) intr-un colegiu din Baia Mare. In judetul Alba, va candida pentru un mandat de deputat Ionut Fulea, un cantaret de muzica populara cunoscut pe plan local. Fulea urmeaza sa reprezinte Alianta Romania Dreapta.

In Bistrita Nasaud vor candida pentru un post de deputat nu mai putin de doi cantareti de muzica populara. Primul este Anca Carcu (USL), iar celalalt este Alexandru Pugna, de asemenea reprezentant al USL.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea