Social

#cadou barbati #cadou

Ce cadouri inedite ii poti face partenerului tau?

Cumpararea unui cadou barbatesc poate fi o operatiune dificila. Dar, inainte de a incepe sa va stresati, sa stiti un lucru: alegerea celor mai bune cadouri pentru barbati poate fi de fapt foarte simpla.

Ceva aparatura tehnica la preturi accesibile sau gadgeturi care merita, bijuterii masculine sau ceasuri sunt doar câteva dintre alegerile pe care le puteti face.

Bijuterii barbatesti

Daca ii plac bijuteriile, o bratara din aur sau argint poate fi optiunea potrivita. De asemenea, o bratara din piele cu incrustatii metalice poate fi o alegere buna, in cazul in care persoana isi doreste un accesoriu mai discret care sa poata fi purtat in fiecare zi. Una provenind de la un producator recunoscut poate porni de la 250 de euro.

Tot la categoria bijuterii se pot incadra si lanturile de aur si ghiulurile, dar pentru acest gen de accesorii alegerea trebuie sa fie una extrem de inspirata, pentru a nu cadea in kitsch. Alegeti marci consacrate, daca nu sunteti siguri pe gusturile dumneavoastra in materie de ghiuluri si lanturi barbatesti.

O optiune cu mult mai mult stil este un set de butoni din metal pretios (aur, argint, platina) care sa se asorteze la culoarea costumelor purtate de obicei de el. In aceeasi categorie poate fi incadrat si un cadou constând intr-un ac de cravata deosebit.

Ceas de lux

Daca va doriti un dar pentru el, care va rezista cu adevarat testului timpului, un ceas de marca sau unul de epoca este probabil optiunea perfecta. Dar care este ceasul potrivit pentru el? Este un traditionalist cu gust pentru clasic? Sau i se potriveste un ceas atemporal de la o marca iconica precum Cartier. Sau, este genul mai aventuros, pentru care un model extrem de functional de la marci precum Panerai este ideal?

Oricum ar trebui sa va pregatiti ca pentru un astfel de cadou sa achitati o suma consistenta care poate sari de 1.000 de euro si care poate urca pâna la câteva mii de euro sau chiar zeci de mii de euro daca va permite buzunarul. Ceasuri de lux ale unor marci celebre – Montblanc, Cartier, Breitling, Panerai, Nomos Glashutte, Bremont, Baume & Mercier etc. - pot fi gasite la magazinele de gen la preturi cuprinse intre 2500 si 10.000 de euro. Pentru cei care vor sa duca rafinamentul pe culmi si mai inalte, preturile pot urca la zeci de mii de euro sau mai mult, atunci când vorbim de ceasuri incrustate cu pietre pretioase (sute de mii de euro).

Daca insa dispuneti de mai putini bani vizitarea unor case de amanet, poate fi o optiune pentru a face o alegere din oferta de ceasuri de lux a acestora.

In cazul in care este un pasionat al acestor accesorii de lux, o varianta potrivita de cadou ar putea fi o cutie speciala care sa-l ajute sa-si organizeze si sa-si pastreze in conditii optime colectia.

Curea de piele

Daca poarta curea zilnic, dar cele din colectia sa au vazut si zile mai bune, ar fi timpul de o actualizare. Alege, in functie de tinutele zilnice pe care le poarta, o curea eleganta din piele maro sau neagra.

O curea de la un producator de renume poate fi tot atât de scumpa cât o bijuterie de designer. Spre exemplu, o curea din piele de crocodil Dolce&Gabbana poate costa 995 euro.

Rucsac

Un rucsac usor poate functiona ca geanta de gimnastica, geanta de naveta, geanta de weekend, geanta de camping si asa mai departe. Poti opta pentru ceva elegant din piele sau pentru ceva „casual”, in functie de banii de care dispui. Un rucsac de marca poate sari de 500 de euro, fara a fi neaparat din piele.

Electronice

In ceea ce priveste electronicele optiunile de cadouri barbatesti sunt nelimitate. Ramâne sa alegeti intre a-i lua un aparat de ras electric, casti wireless over-the-ear (minunate pentru ascultat muzica la sala sau la lucru), un aparat foto, accesorii pentru mobilul sau (de exemplu un incarcator complet, fara fir, pentru toate dispozitivele sale compatibile), un magnetofon analogic si USB (daca este colectionar de discuri), un TV smart ultra HD etc.. Preturile pot merge de la 20-30 de euro la câteva sute sau chiar mii de euro.

Alte idei de cadouri pentru el

O bicicleta este un cadou perfect pentru cineva activ caruia ii place miscarea in aer liber (cca 100-1000 de euro).

Un bautor rafinat va aprecia un set de instrumente de bar din 10 sau mai multe piese cu care amestecarea cocktailului sau preferat va fi mult mai placuta (cca. 50-200 euro), iar un fumator cu siguranta va fi incântat daca va primi in dar o narghilea (20-100 euro).

O carte deosebita (un album de arta, o enciclopedie, o carte rara) constituie un cadou apreciat de un barbat pasionat de lectura sau de un anumit domeniu specific, despre care poate citi si afla mai multe.

Surse foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea