Social

#concurs #premii #sabon

Ce cadou ii cumperi persoanei dragi de Craciun? Afla de la Sabon ce i se potriveste cel mai bine!

Incepe luna cadourilor, iar persoanele dragi sufletului tau asteapta sa fie surprinse cu daruri unul si unul. Din propria ta experienta, stii ca uneori se poate intampla sa primesti cadouri care nu sunt tocmai pe gustul tau, de aceea ti-ar placea ca cei care iti ofera o mica atentie simbolica sa isi dea silinta mai mult. Anul acesta, ai ocazia sa le oferi celor dragi cadouri deosebite, cadouri magice, care vor fi o incantare inca de la prima vedere.


Afla ce cadou de Craciun i se potriveste persoanei dragi

Acasa.ro si Sabon te ajuta sa gasesti cadoul care se potriveste cel mai bine persoanei pe care vrei sa o surprinzi placut de Craciun.

Acceseaza pagina concurs.acasa.ro/sabon, ofera cateva detalii despre persoana careia vrei sa-i faci un dar deosebit, gandeste-te ce o caracterizeaza si Sabon iti arata care este cel mai potrivit cadou pentru ea. De Craciun, iti poti surprinde iubitul, iubita, mama sau prietena cea mai buna cu un cadou personalizat, extravagant si rafinat.


Ofrande magice pentru un Craciun de poveste

Sabon ti-a pregatit o surpriza pentru Craciunul care se apropie. Este vorba despre gama de cadouri deosebite "Ofrande magice", potrivite chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi.

Alese cu grija pentru a rezulta o combinatie inedita, produsele cosmetice si de ingrijire marca Sabon reprezinta definitia calitatii. Aromele desavarsite si persistente, precum si modul deosebit de ambalare transforma produsele Sabon intr-un cadou de exceptie pentru cei dragi.

In functie de preferintele aromelor, vei gasi in colectia "Ofrande magice" seturi precum "Stralucire de zapada", "Parfum de iarna", "Belsug de decembrie" sau "Arome fructate".

Asadar, intra in quizul Acasa.ro, raspunde la cele 5 intrebari si afla ce cadou de Craciun i se potriveste unei persoane dragi. Intra pe siteul Sabon.ro si cumpara cadoul recomandat prin criteriile alese de tine, apoi asaza sub bradul de Craciun o "ofranda magica", invaluita intr-o aroma irezistibila de flori delicate, fructe proaspete sau condimente si lemn oriental.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea