Social

#avere alexandru arsinel #mostenire #alexandru arsinel

Ce avere a lasat in urma Alexandru Arsinel si cine o va mosteni

Alexandru Arsinel s-a stins din viata joi, 29 septmebrie, la varsta de 83 de ani. Actorul era internat la Spitalul Universitar de doua saptamani din cauza problemelor de sanatate. 

Alexandru Arsinel a fost unul dintre cei mai bine platiti actori din Romania, potrivit ultimei declaratii de avere.

Ce avere a lasat in urma Alexandru Arsinel

Potrivit declaratiei de avere depusa in 2020 Alexandru Arsinel ar fi incasat 33.720 lei (pensie de revolutionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizatie de merit de la Ministerul Culturii) si 10.800 de lei (o indemnizatie handicap gr. 2 pentru ca o ingrijeste pe sotia bolnava). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce inseamna 8.936 lei pe luna.

De asemenea, actorul mai detinea, la acel moment, 4 terenuri: o cota parte din doua terenuri la Dolhasca si doua terenuri integrale la Sinaia si Samurcas - Crevedia. In materie de locuinte, in 2020, figurau 3 case de vacanta si un apartament la Bucuresti, cat si un autoturism marca Toyota.

Alexandru Arsinel era, in vara anului 2020, titularul a 12 depozite bancare, dintre care noua in lei, doua in euro si altul in dolari, sumele totale fiind: 970.900 lei, 33.300 euro si 1558 dolari.

Averea lasata in urma de Alexandru Arsinel va fi impartita de cei doi fii ai sai, Bogdan si Cristian Arsinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea