Social

# cursuri de limbi straine #angajati #angajatori #companii

Ce avantaje au angajatii si angajatorii daca apeleaza la cursuri de limba straina pentru companii

Pentru ca o companie sa aiba succes este necesar un amalgam de factori precum leadership, viziune, management si dorinta de dezvoltare. In mediul afacerilor este important ca angajatii si angajatorii sa participe la cursuri de limbi straine, pentru o perpectiva financiara imbunatatita, fiind un beneficiu strategic. O mare parte dintre angajatii romani ai unei companii isi doresc sa invete o noua limba pentru a avansa pe plan profesional, dar si profesional. Tot mai multi angajatori sunt constienti de aceasta nevoie, in special fiindca aceasta va duce la o productivitate ridicata si la obtinerea unor oportunitati de afaceri importante.

 

Multi dintre angajatori poate ca au studiat limbi straine in cadrul scolii, insa prea putini chiar vorbesc sau folosesc eficient acest atu la locul de munca. Persoanele care detin astfel de companii trebuie sa inteleaga ca foarte putini CEO sau manageri HR reusesc sa cuantifice valoarea ce poate fi generata de catre un angajat ce poate vorbi o limba straina. Iata mai jos cateva avantaje atunci cand optezi pentru cursuri limbi straine companii la Lingua TranScript.

Avantajele cursurilor de limbi straine pentru companii

Pentru a-si mentine forta de lucru si pozitia in topul firmelor, tot mai multi angajatori includ in 2022 pe lista de beneficii si cursurile de limba straina pentru angajati. Trainingul lingvistic ajuta la dezvoltarea abilitatilor angajatilor si, in plus, acestia vor avea mai multa incredere in sine si fortele proprii. Astfel, performantele la locul de munca vor creste si implicit si cifrele de afaceri. Scopul principal este ca angajatii, dar si angajatorii sa comunice la nivel international fara retineri, fluent, sa inteleaga si sa se faca intelesi, in functie de domeniul de activitate.

Astfel de cursuri de limbi straine vor fi necesare in special in redactarea corecta a e-mailurilor, in comunicarea telefonica sau in mediul online prin diferite platforme cum ar fi Skype sau WhatsApp, in negocieri, intalniri de afaceri, crearea si prezentarea proiectelor in limbi straine si nu numai. Interactiunea la locul de munca intre angajatori si angajati este imbunatatita odata urmate aceste cursuri. Astfel de abilitati dobandite ajuta la economisirea multor ore de lucru, pierdute in traduceri ale documentelor sau in incercarea de a deslusi anumite neintelegeri. Aceste ore pot fi utilizate in alte scopuri productive. Indiferent despre ce fel de companie este vorba, se doreste ca rezolvarea in interactiunea cu un potential client adaugat portofoliului, sa fie facuta eficient si rapid.

Astfel de cursuri sunt cruciale pentru extinderea orizonturilor pe diverse piete internationale. Ajuta, de asemenea, la inchegarea intregii echipe, angajatii prinzand curaj, simtindu-se mai motivati si pretuiti de angajatori. Stapanind bazele unei limbi straine se pot descurca usor in conversatiile cu clientii. Pe LinguaTranscript.ro poti gasi mai multe informatii despre limbile in care se organizeaza aceste cursuri.

Cum se desfasoara aceste cursuri la Lingua TranScript

Cei de la Lingua TranScript organizeaza aceste cursuri astfel:

  • pe plan general;
  • pe limbaj de specialitate: IT, telecomunicatii, juridic, medical, tehnic, financiar-bancar, asigurari, marketing, contabilitate-finante si multe altele;
  • orarul cursurilor se stabileste in functie de disponibilitatea angajatilor;
  • sustinerea acestor cursuri poate fi individuala sau in grupuri de pana la 12 persoane.

De ce sa apelezi la Lingua TranScript

Cursurile de limbi straine pentru companii sunt predate prin metode dinamice, interactive si eficiente, astfel incat inca de la prima sedinta angajatii sa dobandeasca niste baze fundamentale. Cursurile se bazeaza pe comunicare, sesizare a structurilor gramaticale, exercitii de redactare pe o anumita tema, jocuri de rol, traduceri, retroversiuni si exercitii de intelegere, bazate pe mesaje in format audio.

Se utilizeaza manuale moderne de la edituri de specialitate, fise de lucru, de sistematizare, materiale audio si video, linkuri. Cursurile pot fi efectuate la sediul firmelor in intreaga tara.

Descopera mai multe din pagina oficiala. Fa acest pas pentru o evolutie de neoprit a angajatilor si companiei.

Contact: office@linguatranscript.ro

FOTO: linguatranscript.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea