Social

Ce au de impartit Basescu si Iuscenko

Fara tratatul cu Ucraina, Traian Basescu nu ar fi fost azi gazda primitoare a celei mai importante reuniuni din istoria NATO.

Acuzatiile de vanzare de tara aduse de seful statului negociatorilor romani ai Tratatului cu Ucraina si denuntarea implicita a documentului chiar in ajunul summitului sunt gesturi uluitoare. Romania s-a declarat un suporter al aspiratiilor Kievului de a se apropia de NATO, iar Ucraina, cel mai probabil, va fi marea vedeta a reuniunii de la Bucuresti. Cuprins de elan patriotic, Traian Basescu a readus in discutie, o tema cunoscuta, dezbatuta inclusiv pe blogul fostului premier Adrian Nastase, neexplicand nici cauza, nici scopul declaratiilor sale.

Fara Tratatul de baza cu Ucraina, Romania nu ar fi fost admisa in NATO. Nici Traian Basescu nu ar mai fi jucat rolul de gazda primitoare a celei mai mari reuniuni din istoria Aliantei Nord-Atlantice. Tara noastra s-ar fi aflat probabil printre statele care asteapta astazi, cu sufletul la gura, sa se deschida din nou usa NATO.

 

Continuarea in Evenimentul Zilei 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea