Social

# parfumuri black friday #cumparaturi Black Friday #cumparaturi femei #black friday

Ce au cumparat femeile de Black Friday

YSL, Lancome, Tom Ford sau Guerlain sunt printre brandurile cele mai apreciate de romance in ceea ce priveste achizitia de parfumuri. Mai ales cand este vorba de reducerile de Black Friday, care, in acest caz, au fost semnificative. Pe langa parfumuri, romancele au mai cumparat genti, ceasuri, cosmetice si ochelati de soare. 

„Categoria de parfumuri a generat, într-adevăr, cel mai mare număr de achiziții. Produsul care s-a detașat semnificativ în ceea ce privește numărul de solicitări online a fost parfumul Black Opium produs de către Yves Saint Laurent, care a beneficiat de o reducere de 30%”, a declarat Angela Țiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit afirmațiilor sale, 40% din totalul comenzilor online au fost generate de femei care, pe lângă parfumuri, și-au manifestat interesul și pentru genți, ceasuri, produse cosmetice și ochelari de soare. Astfel, cele mai atente la ofertele de Black Friday au fost doamnele din București, Cluj-Napoca și Timișoara. De altfel, cele mai multe produse s-au vândut prin intermediul shop-ului virtual – 65% din total, restul reprezentând cumpărături realizate în magazinele fizice ale companiei.

În topul celor mai dorite branduri s-au aflat nume precum Yves Saint Laurent, Michael Kors, Lancome, Celine și Gucci, în timp ce valoarea medie a coșului de cumpărărturi a fost de cca. 300 lei.  Pe de altă parte, în magazinele fizice, valoarea medie a bonului de cumpărături a fost de 270 lei. De asemenea, reprezentanta companiei menționează că cea mai mare comandă realizată online de Black Friday a depășit suma de 12.000 lei și a constat într-o geantă Celine, care a beneficiat de o reducere de 3.600 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea