Social

#coronavirus #recompense financiare #romani #vaccin

Ce ar putea primi toti romanii care se vaccineaza anti-covid. Autoritatile recurg la recompense financiare

Autoritatile incearca prin toate mijloacele posibile sa convinga cat mai multi romani sa se vaccineze anti-covid pentru a evita raspandirea coronavirusului si aparitia de noi mutatii. Astfel, dupa mici si alte recompense, autoritatile au introdus acum tichete de masa in valoare de 100 de lei pentru persoanele care decid sa se imunizeze.

 

Potrivit unor surse guvernamentale citate de stiripesurse, guvernul ar urma sa acorde tichete de masa in valoare de 100 de lei celor care se vaccineaza.

„Este foarte bine ca se vine cu propuneri care sa ajute campania de vaccinare. Cu unele sunt de acord, cu unele nu sunt de acord. Asteptam o discutie cu specialistii. Am avut o discutie astazi cu doamna ministru al Sanatatii referitoare la aceste masuri. Eu cred ca vom merge pe principiile pe care am mers si pana acum si le vedeti si in aceste hotarari ale CNSU.

Cred ca acolo este clar ca vrem sa mentinem economia deschisa, sa nu creem aceste probleme. In acelasi timp, daca exista si specialistii ne spun ca aceasta campanie de vaccinare care salveaza vieti, poate sa fie ajutata de masuri bonificatoare, care dau premii si asa mai departe, putem sa luam si aceste masuri. Astept sa vad concret propunerile”, a declarat Florin Citu la finalul sedintei de guvern de miercuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea