Social

#casa parfumata #odorizant

Ce alegi pentru o casa parfumata

De la mirosul persistent al unui fel de mancare la cel emanat de animalele de companie sau de umezeala care persista in casele mai vechi.

 

Exista o multime de motive pentru care ai avea nevoie de parfumuri pentru camera care sa redea casei prospetimea si aerul frumos mirositor, fresh, de care ai nevoie. Exista cateva moduri in care poti aduce mirosurile frumoase in casa ta, iar cateva dintre acestea sunt prezentate mai jos. 

Difuzor de uleiuri esentiale

Investitia intr-un difuzor de uleiuri esentiale este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru a mentine un aer frumos mirositor intr-o incapere. Dispersarea uleiurilor naturale in aer va face casa ta sa miroasa a centru spa – arome de lavanda, de iasomie, de trandafir sau orice altceva iti place, ai numeroase arome din care poti alege. De asemenea, acestea au beneficii si pentru starea de bine, relaxandu-te si energizandu-te, iar in sezonul racelilor un ulei de menta te va ajuta sa respiri mai bine. 

Odorizantele de camera 

Odorizantele de camera pot fi gasite astazi pe piata sub diverse forme, fie sub forma de spray, fie betisoare parfumate sau diverse recipiente in care poti picura arome emanate apoi prin incalzire in aer ori difuzoare de genul celor care difuzeaza uleiuri esentiale. Avantajul acestora este ca se regasesc intr-o gama extrem de variata de mirosuri si forme, ceea ce le face potrivite pentru orice incapere si pentru orice gusturi ai avea. 

Lumanarile parfumate

Nu poti avea niciodata prea multe lumanari parfumate, asta este sigur. Cand este vorba despre o lumanare parfumata, este vorba doar despre gusturi personale, la fel ca pentru alegerea unui parfum. Altfel, acestea se regasesc intr-o paleta atat de diversificata incat nu ai cum sa nu gasesti aroma preferata. Si nu uita ca o lumanare parfumata este perfecta si pentru o seara deosebita in doi. 

Flori proaspete sau ierburi parfumate

Florile parfumate sunt parfumuri naturale care iti vor oferi instant parfumul proaspat si placut, mai ales daca alegi florile sezoniere sau chiar pe cele din gradina ta pe care le poti taia dimineata devreme cand inca sunt pline de roua diminetii. Poti alege si varianta ierburilor parfumate pentru un miros proaspat, iar marele avantaj este ca poti transfera mirosul acestora in farfurie pentru un gust minunat. Busuioc, salvie, patrunjel, acestea sunt doar cateva dintre ierburile care pot face ca bucataria ta sa miroasa incantator. 

De asemenea, poti investi intr-un cos de gunoi cu filtru incorporat pentru a masca mirosurile neplacute de la resturile alimentare aruncate la cosul de gunoi. 

Sursa foto: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea