Social

#Dan Adamescu deces #Dan Adamescu

Cauza decesului lui Dan Adamescu

Avocatul omului de afaceri Dan Adamescu a anuntat astazi care a fost cauza decesului, conform legistilor, dupa ce au existat mai multe acuzatii conform carora acesta ar fi murit din cauza conditiilor extrem de proaste din spatele gratiilor.

Cauza mortii lui Dan Adamescu este, potrivit medicilor legisti, bronhopneumonia, precum si o insuficienta cardio-respiratorie, a declarat joi avocatul familiei Adamescu, Catalin Dancu. El a precizat ca fosta sotie si sora lui Dan Adamescu au decis sa se ocupe impreuna de inmormanare, trupul neinsufletit al acestuia urmand sa fie depus joi la Biserica Domnita Balasa, urmand ca inmormanarea sa aiba loc vineri la pranz.

”Mediatizarea intensa a adus in atentia publicului multe informatii eronate legate de organizarea funeraliilor sotului meu, Dan Adamescu. Doresc sa informez opinia publica de faptul ca, cel putin in aceasta privinta, Legea a fost aplicata in litera si spiritul ei, astfel ca mi s-a recunoscut dreptul legitim de a-i ridica de la INML trupul neinsufletit si a ma ocupa de inmormantare.

Celor care au facut caz de faptul ca am fost insotita la INML de body-guarzi, doresc sa le aduc aminte ca, la randul sau, sotul meu, Dan Adamescu, a fost mereu inconjurat de persoane care il ajutau si protejau. Prezenta lor s-a dorit a fi, in primul rand, o forma de respect si omagiu pentru cel decedat, oferindu-i o garda de onoare pe care, cu siguranta, el si-ar fi dorit-o.

Impreuna cu sora sa, Doamna Calinescu Eugenia Constanze, ii informez, pe aceasta cale, pe toti cei care l-au cunoscut si pretuit pe Dan Adamescu, ca trupul sau neinsufletit va fi depus la Biserica Domnita Balasa unde, incepand cu orele 18:00, ii vor putea prezenta un ultim omagiu.

inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu Evanghelic, pe data de 27 ianuarie 2017, incepand cu orele 14:00. Ii invitam pe cei care ne-au fost apropiati sa ni se alature atunci cand il vom conduce pe ultimul sau drum.

Dupa incheierea funeraliilor ii invitam, pe toti prietenii si apropiati ai familiei, la masa de pomenire ce se va organiza in aceeasi zi, 27 ianuarie 2017, orele 17:00, in Sala Fortuna situata la etajul 21 al Hotelului InterContinental din Bucuresti, strada Nicolae Balcescu, nr. 4, sector 1.

Sa ne rugam impreuna ca memoria sa sa dainuie pe masura realizarilor sale.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Carmen Adamescu intr-o comunicare pentru stiripesurse.ro. 

Sursa foto: telegrafonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea