Social

#idei cadouri #cad

Cauti un cadou interesant?

Daca doriti sa oferiti un cadou interesant unei persoane foarte dragi, va recomandam sa alegeti un lucru deosebit, personalizat. Mesajul va fi exact ceea ce doriti sa ii transmiteti. Fiti convinsi ca cel sau cea caruia il veti oferi va aprecia faptul ca acel cadou este unic!

Cand este recomandat sa optati pentru un cadou personalizat?

Cadourile personalizate pot fi oferite mai ales persoanelor apropiate: sot, sotie, parinti, alte rude, sora, frate, cel mai bun prieten, cel mai bun coleg, etc. De asemenea, acest tip de cadouri sunt foarte potrivite pentru o persoana importanta fata de care doriti sa va aratati afectiunea si recunostinta: un medic, un profesor, etc.

Din punctul de vedere al genului de eveniment, sunt cadouri perfecte pentru petreceri aniversare, pentru petreceri de absolvire, pentru logodna, cununie sau botez, etc. Nu doar unicitatea lor este foarte repede remarcata de catre persoana sarbatorita. Un alt avantaj important este faptul ca astfel de amintiri rezista de-a lungul timpului. Peste ani si ani, va fi un lucru care va capata si mai multa valoare sentimentala.

Cum alegeti cadourile personalizate?

De obicei, cadourile personalizate sunt inscriptionate prin metoda gravarii laser. Inainte de a cumpara un cadou personalizat, va recomandam sa cereti detalii suplimentare despre metoda prin care sunt personalizate si despre durabilitatea acesteia in timp. Este important ca acel cadou sa arate foarte bine si sa reziste mult timp.

Prin metoda gravarii laser pot fi inscriptionate obiecte din metal, plastic sau chiar si lemn. Este vorba despre un dispozitiv care functioneaza ca si o imprimanta cu jet de cerneala. In locul acestui jet de cerneala este prezent un fascicul de lumina care se indreapta spre obiectul ce urmeaza a fi personalizat. Modelul este realizat de un soft specializat care se instaleaza pe computer. Este o metoda de personalizare care are un nivel foarte ridicat de acuratete.

Este foarte important, de asemenea, ca ceea ce alegeti sa fie pe placul sarbatoritului sau al sarbatoritei. Inainte de aniversare sau de evenimentul sarbatorit puteti, in mod discret, sa aflati  ceea ce le-ar place foarte mult sau ce i-ar impresiona in mod special.

Ghizbi.ro – un magazin online foarte interesant de cadouri personalizate

Daca va plac astfel de cadouri, va recomandam oferta magazinului online Ghizbi.ro. Este un magazin care comercializeaza foarte multe tipuri de cadouri personalizate care sunt foarte frumoase, foarte elegante si bine realizate. Gravurile sunt de foarte buna calitate si rezista foarte bine in timp. Oferta de cadouri personalizate este foarte generoasa. De aici puteti comanda cadouri pentru mama, tata, sot, sotie, cadouri romantice, pentru absolvire, pentru logodna, pentru sefi, pentru medici, cadouri pentru profesori, pentru prieteni, cadouri pentru sarbatori, etc. 

Preturile produselor nu sunt deloc mari, comenzile se pot realiza online si timpul de livrare este de 1-3 zile lucratoare. Aveti posibilitatea sa solicitati magazinului ambalarea cadoului. Pentru aceasta categorie de servicii veti plati in plus doar 25 de lei.

Pentru ca se apropie Ziua Indragostitilor si 1 Martie, va recomandam sa studiati oferta de cadouri romantice Ghizbi.ro. Sunt foarte reusite trofeele personalizate din plexiglas sub forma de inima. Este un material gros, foarte estetic si foarte interesant  asezat pe un suport de lemn. Termoplastic, rigid transparent si cu o foarte buna transmisie luminoasa (93%), plexiglasul inlocuieste cu mare succes sticla. Nu este casant si este de 2 ori mai usor decat aceasta. Rezistenta de impact este de 30 de ori mai ridicata.

Este un foarte frumos cadou romantic pentru sot, sotie, iubit, iubita, mama, etc. Dimensiunile produsului sunt de 13x14 cm, grosimea fiind de 20 mm. Pretul produsului este de doar 120 de lei. Poate reprezenta o varianta buna daca sunteti in cautare de cadouri pentru mami, pentru sot sau sotie, pentru o colega draga, etc. Merita sa va indreptati atentia si asupra celorlalte tipuri de produse incluse in oferta Ghizbi.ro chiar in acest moment. Toate sunt de o excelenta calitate, fiind foarte bine lucrate.

Pe pagina principala de prezentare a magazinului online, sunt postate toate informatiile importante despre felul cum se poate realiza o comanda, termeni de livrare, precum si despre politica de retur produse. Este bine sa cunoasteti faptul ca aveti posibilitatea de a returna produsele daca acestea au ajuns deteriorate la dumneavoastra sau daca ati primit din greseala un alt produs decat cel comandat. 

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea