Social

# masini in rate #dealer auto #masini second-hand #masini

Cauti masini second hand in rate? Vezi ofertele dealerului AutoDel

Ideea de a cumpara o masina nou-nouta nu mai este atat de adoptata in Romania, mai ales in ultima perioada cand scumpirile sunt din ce in ce mai dese. Cu toate acestea, masina a devenit indispensabila pentru tot mai multe persoane avand in vedere ca vine cu multe beneficii. Confortul este una dintre principalele motive pentru care oameni aleg sa aiba propria masina. Se pot deplasa dintr-un loc in altul rapid si eficient fara a mai sta dupa programul mijloacelor de transport in comun.

Fie ca vorbim despre o vacanta, de mersul la cumparaturi sau mersul la munca, masina este un mijloc de transport preferat.

O varianta tot mai cautata este cea de a cumpara masini second hand in rate. Pe langa pretul care este mult mai accesibil in detrimentul unei masini noi, pe piata se gasesc acum si dealeri cu experienta in domeniu si care sunt sursa de incredere, venind cu servicii de calitate. Unul dintre acestia este si Autodel, fiind partener de incredere pentru multe persoane care opteaza pentru masinile rulate.

Iata motivele pentru care vei prefera sa bati palma cu AutoDel

Orice sofer care se orienteaza catre o masina rulata o face din motive financiare. In plus, oferta este mai variata daca doreste sa se incadreze intr-o anumita suma. Spre exemplu, daca are un buget de 8.000 de euro, in aceasta suma poate gasi foarte multe modele de masini.

Mai mult decat atat, in aceasta suma poate gasi masini full option, cu toate motorizarile si dotarile ce sunt disponibile si la variantele de masini mai scumpe.

Cu o masina rulata orice sofer poate merge la orice service doreste, fara a fi conditionat de marca masinii. Astfel ca poate alege acele ateliere de reparatii care vor lua mai putini bani pe manopera. Un alt avantaj este ca proprietarii de masini pot sta langa mecanici pe toata durata reparatiei, pentru a vedea daca se schimba piesele vechi cu cele noi, pe cand in cazul reprezentantilor nu se poate acest lucru.

In pagina de la  autodel.ro cei interesati pot vizualiza o intreaga flota de masini din care pot alege cu incredere. Fiecare masina este verificata riguros de catre specialisti in domeniu inainte de a fi pusa la vanzare.

Desigur comanda se poate face direct din magazinul online sau din cele 2 showroom-uri din Bucuresti si Suceava.

Orice client poate beneficia de test drive gratuit pentru a putea sa aleaga varianta cea potrivita pentru el. Motivele pentru care ar trebui sa colaborati cu cei de la Autodel este faptul ca vin si cu servicii optime si avantajoase. Posibilitatea de a cumpara o masina second hand in rate este printre primele beneficii pe care le ofera.

In plus, cei care detin deja o masina si doresc sa o schimbe pot sa se prezinte cu cea veche la AutoDel pentru a primi alta in loc, fie in valoarea masinii fie mai scumpa, in functie de ceea ce doreste clientul.

Asadar, varianta de a cumpara o masina second-hand este mult mai avantajoasa. Descoperiti ofertele de la AutoDel.

Date de contact:

Bulevardul Sofia Vicoveanca Nr. 52, Suceava

0374 006 007

Bd.Iuliu Maniu, nr.273-279 061099 Bucuresti

0759 888 788

Sursa foto: https://autodel.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea