Social

#accesorii teelfoane #accesorii #telefoane

Cauti accesorii telefoane en-gros? Iata ce trebuie sa stii

Cresterea gradului de adoptare a smartphone-urilor la nivel global este de asteptat sa impulsioneze in mare masura piata accesoriilor de telefoane mobile, deoarece acestea ofera conectivitate fara probleme la lumea digitala. In plus, dispozitivele fara fir (Bluetooth) ofera portabilitate, comoditate, rentabilitate, eficienta si flexibilitate, in comparatie cu dispozitivele cu fir.

Potrivit unui studiu realizat de Allied Market Search, cele mai vandute accesorii telefoane en-gros in acest moment sunt husele de protectie, bateriile pentru telefoane mobile, castile in-ear si on-ear, boxele portabile, foliile de protectie pentru telefoane, cardurile de memorie, acumulatoarele externe, incarcatoarele si popsocket-urile. Printre cei mai importanti producatori de accesorii se numara Apple, Panasonic, Samsung, Energizer Holdings, Sony sau Sennheiser Electronic GmbH, anunta sursa citata mai sus.

Progresul este unul cat se poate de real, iar aparitia unor functii noi nascute din acest progres tehnologic care pare inevitabil (ex AI si IoT) fac loc pentru hiperconectivitate si inteligenta artificiala in dispozitivele electronice. Acest lucru promoveaza si utilizarea accesoriilor mobile fara fir, dintre care amintim: difuzoarele inteligente, castile fara fir (wireless), precum si alte dispozitive portabile inteligente. Progresul din sectorul accesoriilor mobile inteligente fara fir are ca rezultat direct cresterea industriei accesoriilor pentru telefoanele mobile. In plus, cresterea gradului de adoptare a dispozitivelor inteligente de monitorizare a sanatatii, cum ar fi benzile de fitness, stimuleaza de asemenea cresterea pietei de accesorii pentru telefoane mobile. 

Cresterea dependentei de smartphone-uri pentru afacerile de zi cu zi si utilizarea personala a acestora, influenteaza fara indoiala cererea pentru diferite tipuri de accesorii de pe piata. In plus, preturile competitive pentru accesorii traditionale si pachete de internet oferite de catre operatorii de telefoane propulseaza cererea de accesorii pentru telefoane mobile in tarile in curs de dezvoltare.

In 2018, Asia-Pacific a fost cel mai mare contributor, in ceea ce priveste veniturile pe piata globala de accesorii pentru telefoane mobile, cu 46,5% din cota. In plus, accesoriile pentru telefoane mobile din gama premium au contribuit la venituri semnificative pe piata, in special in S.U.A. In plus, se anticipeaza ca segmentele de difuzoare portabile si accesorii pentru telefoane mobile vor avea cea mai mare rata de crestere in perioada de prognoza. Actorii cheie de pe piata au adoptat diverse strategii, cum ar fi lansarea de noi produse, extinderea business-ului si aliante strategice pentru a creste gradul de constientizare cu privire la accesoriile pentru telefoane mobile in diferite tari.

Impactul pandemiei asupra pietei: magazinele online ies in castig

In prezent, accesoriile pentru telefoane mobile sunt foarte solicitate de utilizatorii de smartphone-uri din intreaga lume.

Piata accesoriilor pentru telefoane mobile depinde in mare masura de patrunderea smartphone-urilor la nivel world wide, o cale care a fost vizibil ingreunata de aparitia pandemiei de coronavirus.

Totusi, specialistii se asteapta ca in urmatorii cativa ani, piata smartphone-urilor sa atinga o crestere remarcabila, datorita necesitatii tot mai mari si a tendintelor de cumparaturi online. Reducerea semnificativa a preturilor de vanzare a smartphone-urilor, tendintele in crestere ale streamingului video online, cresterea accesului la retelele sociale si altele conexe, vor creste cererea de smartphone-uri, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra cresterii pietei de accesorii pentru telefoane mobile in perioada de prognoza.

Potrivit studiului realizat de sursa citata, magazinele online au bifat cel mai mare venit de pe piata de accesorii pentru telefoane mobile in functie de canalul de vanzari in 2020.

Inainte de coronavirus, magazinele multibrand aveau cea mai mare cota procentuala de piata. Magazinul cu mai multe marci faciliteaza confortul consumatorilor si avantajul achizitiilor de grup. Magazinele cu o singura marca, cum ar fi magazinele Apple, care ofera accesorii premium concepute special pentru marcile lor individuale, au ocupat a treia pondere ca marime in 2020.

Alege un distribuitor potrivit

Daca ai deja un magazin online dedicat accesoriilor pentru telefoane mobile sau daca intentionezi sa iti deschizi unul, trebuie sa tii cont de cateva detalii importante. Poate cel mai important dintre ele este sa alegi distribuitorul sau acei distribuitori de accesorii telefoane en-gros.

Daca esti in cautare de accesorii gsm angro, iti recomandam sa alegi cu grija si atentie.

Poti alege spre exemplu oferta unuia dintre cei mai importanti furnizori accesorii gsm, Koff Distribution, care beneficiaza de respect si anvergura pe aceasta piata.

KOFF Distribution este importator si distribuitor in domeniul accesoriilor pentru telefoane, accesoriilor auto si sport, dar si a mini gadget-urilor sau altor dispozitive: ”Ne straduim sa oferim intotdeauna produse de cea mai buna calitate, iar fiecare dintre ele este documentat si testat inainte, pentru ca ne dorim sa indeplineasca standardele de care au nevoie partenerii nostri” au explicat reprezentantii companiei.

Printre motivele pentru care merita sa devii partener Koff se remarca: verificarea produselor, agent de cont dedicat fiecarei preferinte pe care o aveti in legatura cu comanda dumneavoastra, expedierea imediata a produselor, documentatie profesionala a produselor inclusiv descrierea multilingva precum si transport rapid sau posibilitatea de a ridica personal comenzile prin mijloace proprii.

Uite 5 furnizori de accesorii GSM din Romania

Accesoriile GSM se vand foarte bine in Romania si daca esti in cautarea unui furnizor potrivit,  e bine sa stapanesti informatiile din acest articol. Intre accesoriile pe care poti pune accent amintim huse, folii protectie, cabluri, incarcatoare, accesorii auto, casti si boxe.

Sfat: E important sa incepi activitatea ta cu un furnizor local, pentru a evita costurile de import si livrare din alta tara.

Ai mai jos o lista de 5 furnizori de accesorii GSM din Romania:

★    - Sepmobile.ro

★    - Koff.ro

★    - Fangsm.ro

★    - mobiup.ro

★    - Magazingsm.ro

FOTO: koff.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea