Social

Catrinel Sandu are verighete din Las Vegas

Catrinel Sandu este fericita ca viitorul ei sot, jucatorul de tenis Gabi Trifu, s-a intors zilele trecute din America si va ramane in tara pana in luna septembrie. Trifu a adus de data aceasta cu el si verighetele, din platina, pe care cei doi si le-au comandat in SUA, la un bijutier din Las Vegas, acelasi de la care Gabi i-a cumparat lui Catrinel si inelul de logodna cu diamant.

Catrinel Sandu, vedeta National TV, a avut parte de nenumarate surprize in weekend-ul ce tocmai a trecut. Viitorul ei sot, tenismenul Gabi Trifu, s-a intors din America joia trecuta, cu mai multe daruri pentru Catrinel. Blonda insa nu s-a putut bucura nici de cadouri, nici de intoarcerea iubitului sau, deoarece se afla in tara, la filmari.

Abia duminica, atunci cand s-a intors de la Suceava, Catrinel si-a putut vedea verighetele, pe care Gabi le-a adus din America, iar pe langa acestea a mai primit de la Trifu un set de cercei cu diamante si un lantisor, ambele din platina, bijuterii pe care vedeta le va purta la rochia de mireasa. Sunt fericita ca am intrat si in posesia verighetelor, iar pana la nunta, in octombrie, si eu si Gabi suntem prinsi cu diverse proiecte. Am scapat si de grija bijuteriilor pentru rochia de mireasa, a avut grija Gabi sa-mi faca un frumos cadou de nunta pe care nu o sa-l port pana atunci... Am stabilit unde o sa ne petrecem si luna de miere, o sa facem un fel de tur. Mergem pe la Hollywood, L.A., pe coasta Floridei. Eu o sa ma intorc singura in tara din luna de miere, pentru ca viitorul meu sot a facut un credit in America si ne-am luat o casa in Sarasotta, intre Miami si Orlando. Asa ca el o sa aiba treaba acolo, ne-a declarat Catrinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea