Social

Catalin Maruta, gasit de rude pe strada

Nu mica i-a fost surpriza lui Catalin Maruta cand, desi calca pentru prima oara in Timisoara, a fost asaltat de rude . Reintors la TVR, Catalin a plecat impreuna cu Radu Naum si cu Iuliana Tudor sa prezinte concertele si evenimentele organizate de postul public de televiziune cu ocazia Caravanei TVR-50. Ei bine, la scurt timp dupa ce a poposit in orasul banatean, Maruta a fost oprit pe strada de o femeie care nu a asteptat mult pana cand sa scoata din geanta buletinul de identitate cu care a demonstrat ca poarta acelasi nume de familie cu prezentatorul. Si ca poate sunt rude.

VA ASTEPTAM DE MULT

"Am fost foarte placut surprins. Doamna aceea venise impreuna cu copiii, special sa ma vada ", ne-a povestit Catalin. "Mi-a spus ca mi-a urmarit toate emisiunile si ca de mult timp astepta sa ajung si prin locurile lor. Am incercat sa facem un mic arbore genealogic , acolo pe loc. Desi statea la aproape 60 de km de Timisoara m-a invitat sa stau la ei, sa nu mai dau banii pe hotel".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea