Social

#convorbiri telefonice #romani #sturiu #trafic de net

Cat vorbesc romanii la telefon si cat navigheaza pe internet

Un utilizator de servicii de telecomunicatii mobile consuma lunar, in medie, 100 MB de trafic de internet, trimite 60 de mesaje text nationale, vorbeste 202 minute in reteaua din care face parte si 30 de minute in afara retelei, potrivit unui raport realizat cu ajutorul aplicatiei ANCOM de comparare a ofertelor telecom.

Utilizatorii ocazionali de telefonie mobila si internet ajung la un consum lunar de 33 MB trafic de date, trimit 20 de SMS-uri nationale, vorbesc in medie 67 de minute in retea si 10 minute nationale.

Persoanele care folosesc intensiv telefonia ajung insa la cifre mult mai mari. Acestea consuma lunar 300 MB trafic internet, trimit 180 de mesaje nationale, vorbesc in medie 606 minute in retea si 90 de minute in afara retelei.

Potrivit datelor statistice centralizate de ANCOM, un utilizator mediu de telefonie fixa consuma lunar 58 de minute in retea si 34 de minute in afara retelei.

Sursa foto: obiectiv.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea